Connect with us

Un businessman isi cheama secretara si ii zice: „Mergem intr-o deplasare”. Secretara il suna pe sot…

De Citit

Un businessman isi cheama secretara si ii zice: „Mergem intr-o deplasare”. Secretara il suna pe sot…

Un businessman isi cheama secretara si ii zice: „Mergem intr-o deplasare, in afara tarii”.

Secretara isi anunta sotul: „Dragule, eu plec cu seful intr-o deplasare. Va dura o saptamana.” Sotul isi suna amanta: „ A mea va lipsi o saptamana, sunt intru totul al tau”.

Amanta isi suna elevul cu care are lectii particulare la domiciliu si ii spune: „Saptamana viitoare nu vom face lectii”. Baiatul bucuros isi anunta bunicul: „Profesoara s-a imbolnavit, putem sa ne distram toata saptamana!”

Bunicul, care pe langa asta este si businessman, ii spune secretarei: „ Nepotul meu este liber saptamana viitoare, de aceea vom amana deplasarea, vreau sa petrect timpul cu el”. Secretara isi suna sotul: „Seful a amanat deplasarea”.

Sotul o previne pe amanta: „ Alarma falsa. A mea nu mai pleaca, asa ca totul ramane pe vechi”.

Amanta ii spune elevului: „Lectiile vor avea loc ca de obicei”. Elevul ii da de stire bunicului: „ Profesoara s-a insanatosit. Nu reusim sa ne vedem.” Busnessmanul isi cheama secretara: „ … si totusi plecam”…

Aceasta este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Te-ar putea interesa si: Top 4 zodii care habar n-au sa o faca

Amorul poate fi o necunoscuta pentru anumite persoane. Descopera care sunt zodiile care se impotomolesc atunci cand ajung in dormitor.

Top 4 zodii care habar n-au sa o faca:

LOCUL 4: LEU
Leul sustine ca se pricepe la toate. Vrea sa aiba cate o statuie oriunde se duce si nu accepta deloc criticile.
Nativul protejat de Soare intra in acest top dintr-un motiv evident: nu tine cont de dorintele si sensibilitatile partenerului aproape niciodata.

Atunci cand o face, o face in felul sau uitand ca langa el, in pat, se mai afla o persoana.

LOCUL 3: PESTI
Nativul nascut in zodia Pesti este extrem de sensibil.
Daca partenerul are chef de anumite nebunii, dorind sa isi puna in practica niste fantezii riscante, Pestele va refuza orice implicare.

In plus, acest semn zodiacal nu se pricepe aproape deloc la masaj, iar preludiul pe care il face este un dezastru. Pestele compenseaza in pat cu sarutarile patimase si vorbele dulci.

LOCUL 2: SAGETATOR
Sagetatorul nu sta locului o clipa. Este mereu agitat si nimic din ce face partenerul in dormitor nu ii convine.
Nu face fata unei partide de amor in care el sa nu domine.

Nativul nascut in aceasta zodie este extrem de preocupat sa acapareze atentia iubitului sau iubitei prin reactii care pot speria de cele mai multe ori.
Mofturile sale sunt o reala problema, fapt pentru care se afla pe locul 2.

LOCUL 1: VARSATOR
Nativul Varsator iti vorbeste cate-n luna si in stele despre cum se face amorul adevarat. Iti descrie pozitii, metode de a mentine actul pe linia de plutire, insa cand vine vorba de practica lucrurile se schimba radical.

Este atat de aerian si de absent in pat incat nu are nicio reactie la dragalaseniile partenerului si nici nu face nimic pentru a-l satisface.

In concluzie, acestea sunt cele 4 semne zodiacale care mai au multe de invatat la capitolul dragoste. Partenerul perfect pentru ele este acela care accepta sa fie dominat non-stop.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top