Connect with us

Top 3 lucruri la care se gândesc femeile când se autosatisfac. Mare o să îți fie mirarea când o să citești punctul 2!

De Citit

Top 3 lucruri la care se gândesc femeile când se autosatisfac. Mare o să îți fie mirarea când o să citești punctul 2!

Femeile o fac atunci când sunt încinse şi au nevoie să se elibereze de acea energie interioară care stă să explodeze.

Motivele pentru care începi să faci acest lucru sunt ,,vinovate” pentru gândurile din timpul momentului în cauză, iar întrebarea care îi macină pe bărbați este ”la ce se gândeește o femeie, în timp ce se autosatisface?”.

Iată câteva răspunsuri, potrivit unica.ro:

1. La partenerul perfect dintre așternuturi
Dacă iubitul este plecat pentru o perioadă mai lungă de timp de acasă sau dacă femeia nu are o relaţie momentan, probabil se gândeşte la cum ar atinge-o şi cum ar face dragoste cu ea partenerul perfect sau iubitul ei.

Chiar şi când este plecat de acasă doar pentru câteva ore, te gândeşti la el deasupra ta sau în spatele tău, cum te-ar atinge, ce poziţii aţi încerca şi cum te-ar face să te urci pe pereți. Este ca şi cum ai face-o cu el fără să fie lângă tine şi, atenţie, plăcerea poate fi uneori mai intensă decât cea din timpul unei partide cu iubitul.

2. La corpul ei, în oglindă
Multe femei o fac în oglindă sau pe webcam, dar fără să se lase văzute de altcineva, poate doar de iubitul lor. Şi da, videochat-ul în cuplu este un joc intim intens. Să vă aflaţi departe unul de celălalt, dar să vă vedeţi şi să vă provocați plăcere. Aşadar, multe femei sunt încinse când se văd pe ele sau îşi văd iubitul că se joacă.

3. La un pasaj amoros sau la un film deochiat
Este foarte posibil ca un pasaj deochiat dintr-o carte citită sau anumite secvenţe dintr-un film să te fi încins atât de tare încât simpla rememorare te ajută să îţi oferi plăcere suficient cât să ajungi la plăcerea maximă.

Te-ar putea interesa si: Specialiștii vorbesc! Vârsta dictează! Iată cât trebuie să dureze o partidă de amor în funcție de vârsta, dacă ești sănătos

Potrivit psihologilor, partida de amor nu este direct proporţională cu satisfacţia, iar durata acesteia depinde de cât de închegată este relaţie şi de specificul ei.

Există însă o durata standard a unei partide de amor obişnuite?

Atunci când auzi expresia „am făcut-o toată noaptea” nu înseamnă că toată noaptea au avut loc intrari-iesiri intensive, deoarece corpul uman chiar dacă ar putea rezistă, la un moment dat cedează oricât de lungă ar fi noaptea. Cercetătorul Eric Corty este de părere că o partida durează de la 3 la 13 minute, din momentul în care are loc penetrarea.

Un alt specialist, dr. Irwin Goldstein, editorul revistei americane Journal of Intime Medicine, spune că o partida obişnuită durează 7,3 minute, după un studiu făcut pe 1500 de cupluri.

Psihologul Marianne Brandon susţine că există multe mituri legate despre viaţă din dormitor şi că oamenii nu trebuie să îşi facă griji în legătură cu durata optimă a actului intim, aceştia ar trebui să urmeze strict plăcerea şi chimia dintre cei doi.

Concluzia, deşi există un timp mediu în care se petrece actul amoros, trebuie să ţii cont de plăcerea pe care o simţi în momentul în care eşti alături de partenerul tău drag. Nu durata contează, ci senzaţiile trăite şi armonia de cuplu în pat.

Cat dureaza, in medie, o partida?

Am vrut să aflăm cu exactitate care este durata medie a unei partide și am descoperit că doctorul Brendan Zietsch, psiholog la Universitatea Queensland, a făcut un studiu în acest sens pe 500 de cupluri, din toate colțurile lumii.

Rezultatele acestui studiu au arătat că durata unei partide se încadrează, în general, între 33 de secunde și 44 de minute. Cu toate acestea, durata medie a unei partide este de 5,4 minute.

Vârsta dictează durata partidei

Mergând mai departe de descoperirea doctorului Zietsch, vârsta bărbatului joacă un rol important în partidele de amor, deoarece este factorul principal care influențează durata actului intim.

Conform specialiștilor, iată care este media duratei unei partide, calculată la vârsta bărbaților caucazieni, având ca țară de origine România:

Așadar, data viitoare când auzi povești despre partide care au durat o noapte întreagă, cel mai probabil spuse de bărbați, amintește-le că acest lucru este practic imposibil.

Da, se poate să o faci de la apus și până la răsărit, dar asta presupune mai multe partide consecutive, cu eventuale pauze, și – desigur – preludiu, jocuri erotice și postludiu…

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top