Connect with us

Te uiți la ei și te gândești că a apărut o nouă specie umană. Cum se poate explica așa ceva…

De Citit

Te uiți la ei și te gândești că a apărut o nouă specie umană. Cum se poate explica așa ceva…

Ai auzit si tu de fotografiile realizate in mod panoramic? Exista o multime de aplicatii mobile si desktop care te ajuta sa realizezi intocmai ceea ce ai planuit sa fotografiezi. Le poti gasi doar folosind unealta cea mai la indemana TUTUROR: Sfantul GOOGLE.

Nu ma consider vreun mare fotograf, dar e destul de simplu sa obtii fotografii panoramice bune cata vreme ai grija de niste detalii simple si logice. Fotografiile panoramice se fac prin imbinarea mai multor cadre: la modul cel mai simplist, fotografiezi ceva, te rotesti un pic spre dreapta, fotografiezi din nou, te mai rotesti iarasi cu cateva grade si tot asa, pana cand ai cuprins intreaga scena in vreo 3-4-5 fotografii.

Apoi le îmbini cu un soft special.
Aparatul foto consider ca nu are nici o influenta asupra obtinerii fotografiilor panoramice, ci doar a calitatii si detaliilor din fiecare imagine.

Insa, chiar daca aplicatiile sunt destul de intuitive si usor de folosit, tot se mai gasesc persoane care nu inteleg cum sa tina telefonul pentru a avea, la final, fotografia panoramica perfecta.

Daca telefonul, tableta sau aparatul de fotografiat nu este in mainile cui trebuie, rezultatul final s-ar putea sa fie o dubiosenie. De cele mai multe ori s-ar putea sa arate exact ca unele dintre pozele de mai sus.

Cine a introdus conceptul de panoramica nu s-a gandit sa atentioneze oamenii de cat de PROST si de ciudat ar putea ieși unele poze. Si prost e putin spus!

Ce bine totuși, pentru că astfel am mai gasit o sursa de amuzament.

Vouă vi s-a întâmplat?:))

 

#1

#2

#3

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Te-ar putea interesa si: Soțul a recunoscut că a înșelat-o cu sora ei, dar răspunsul soției e cea mai tare chestie pe care o vei citi! Bine i-a zis:

Chiar dacă despărțirile sunt dureroase, divorțul este infinit mai rău și mai dificil. De fapt, divorțurile se lasă adesea cu certuri urâte și cuvinte grele.

Povestea prezentată în acest articol este un exemplu despre cât de neplăcut poate fi un divorț. Pare de necrezut, dar acest bărbat și-a părăsit soția pentru sora ei! El a anunțat-o printr-o scrisoare, iar răspunsul ei a fost uluitor! Citește scrisorile celor doi mai jos!

„Dragă soție,

Îți scriu această scrisoare pentru a-ți spune că te părăsesc pentru totdeauna. Am fost bun cu tine timp de 7 ani și nu am nimic de demonstrat în privința asta. Ultimele 2 săptămâni au fost un Iad… Șeful tău a sunat să-mi spună că ai renunțat la slujba ta, iar asta a fost ultima picătură. Săptămâna trecută ai venit acasă și nu ai observat că aveam o nouă tunsoare, ți-am gătit mâncarea preferată și chiar am purtat o pereche nouă de boxeri.

Ai mâncat în 2 minute și te-ai dus imediat la somn, după ce te-ai uitat la telenovelele tale. Nu mi-ai spus că mă iubești. Nu ai vrut sex sau orice altceva care să ne conecteze ca soț și soție. Ori mă înșeli, ori nu mă mai iubești. Oricare ar fi cazul, eu am plecat.

Fostul tău soț

PS. Nu încerca să mă găsești. Sora ta și cu mine mergem în Virginia de Vest! Să ai o viață frumoasă.”

Dar soțul nici măcar nu știa că soția a avut o surpriză pentru el. Scrisoarea pe care ea i-a trimis-o apoi te va lăsa cu gura căscată!

Citește-o mai jos!

„Dragul meu fost soț,

Nimic nu mi-a făcut ziua mai bună ca scrisoarea ta. E adevărat că am fost căsătoriți timp de 7 ani, deși numai un soț bun nu ai fost în tot acest timp. Mă uit atât de mult la telenovelele mele pentru că mă salvează de văicărelile tale și gripa constantă nu funcționează.

Am remarcat că ți-ai tuns părul diferit săptămâna trecută, dar primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost: Arăți ca o fată! De când mama m-a crescut, mi-a spus că e mai bine să nu comentez decât să spun ceva urât. Iar când mi-ai gătit mâncarea preferată, probabil m-ai confundat cu sora mea, pentru că am încetat să mai mănânc carne de porc acum 7 ani.

Despre acei boxeri noi, mi-a atras atenția eticheta de 49,99 de dolari care era încă pe ei, și m-am rugat să fie doar o coincidență faptul că sora mea tocmai a împrumutat 50 de dolari de la mine în dimineața aceea. După toate acestea, te-am iubit și am crezut că ne-am putea descurca.

Așa că, atunci când am câștigat la lotto 10 milioane de dolari, am renunțat la slujba mea și am cumpărat 2 bilete spre Jamaica, dar când am ajuns acasă, erai deja plecat… Totul se întâmplă cu un motiv, cred. Sper că ai viața pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Avocatul meu spune că scrisoarea pe care mi-ai lăsat-o nu-ți va aduce nici un ban de la mine. Așa că ai grijă.

Semnat
Fosta ta soție, bogată ca naiba și liberă!

PS. Nu știu dacă ți-am spus asta, dar sora mea Carla s-a născut Carl. Sper că nu e o problemă.”

Se pare că această femeie a pregătit cea mai tare răzbunare pentru soțul ei infidel, nu-i așa?

Continue Reading

More in De Citit

To Top