Connect with us

„Sunt însărcinată cu cumnatul meu, dar asta nu îl deranjează pe soţul meu!” Uite cum s-a ajuns la aşa ceva! Şi ca povestea să fie şi mai ciudată, și soţia cumnatului a acceptat pe loc ideea: „Suntem prietene din liceu!”

De Citit

„Sunt însărcinată cu cumnatul meu, dar asta nu îl deranjează pe soţul meu!” Uite cum s-a ajuns la aşa ceva! Şi ca povestea să fie şi mai ciudată, și soţia cumnatului a acceptat pe loc ideea: „Suntem prietene din liceu!”

„Sunt însărcinată cu cumnatul meu, dar asta nu îl deranjează pe soţul meu!” Uite cum s-a ajuns la aşa ceva! Şi ca povestea să fie şi mai ciudată, și soţia cumnatului a acceptat pe loc ideea: „Suntem prietene din liceu!” Când vei afla motivul o să înţelegi de ce!

Mamă a trei copii este din nou însărcinată și urmează să nască în scurt timp. De data aceasta, tatăl bebelușului nu este soțul ei, ci cumnatul acestuia.

Rachel Wilcox este mamă a trei copii, iar acum este din nou însărcinată, dar tatăl bebelușului nu este soțul său.

Rachel s-a oferit să fie mamă surogat pentru sora soțului său și pentru partenerul acesteia după ce cancerul la colon a lăsat-o infertilă pe cumnata sa.

Amanda a fost diagnosticată cu cancer la colon în umă cu 3 ani, dar chimioterapia a ajutat-o pe tânără să își revină. În schimb, ea nu va putea rămâne însărcinată niciodată.

„Când eram însărcinată cu al treilea copil îi povesteam medicului meu despre situația Amandei. Acesta m-a privit și mi-a spus : Dar știi că poți să fii mamă surogat pentru ea, nu?? Am început să râd. Îi spusesem deja că sarcina cu numărul 3 va fi ultima pentru mine”, a declarat Rachel.

„Eu și cu Amanda avem o relație strânsă de foarte mulți ani. Sunt cu fratele ei de când eram în liceu, practic am crescut împreună. Mai multe decât cumnate, suntem cele mai bune prietene”, a mai spus Rachel.

„Soțul meu a susținut în totalitate această idee și nu i s-a părut ciudat că voi purta în pântece copilul surorii lui”, a declarat Rachel care va naște în curând fetița cumnaților săi.

Cei trei copii au înțeles perfect situația și spun: „Mami este însărcinată, dar este copilul unchiului Reid și o să i-l dea lui”.

Caz şocant și la Vaslui! Costel Fermecătorul vrea harem cu fosta soţie şi actuala iubită: „Iubita a vrut să o aduc”

Un bărbat îşi vrea fosta soţie şi pe actuala iubită în viața lui, în același timp! După ce a divorţat de femeia cu care a împărţit 20 de ani din viață şi a acuzat-o de infidelitate, vasluianul s-a răzgândit şi acum o vrea înapoi.

Chiar dacă bărbatul locuieşte deja cu o noua parteneră, acesta crede că le poate face faţă, cu brio, şi fostei soţii, dar şi actualei iubite.

Fosta lui soţie, Mona, potrivit lui Costel, l-a înşelat de mai multe ori, dar bărbatul, iubind-o foarte mult, a iertat-o. Relaţia lor s-a încheiat atunci când fosta lui parteneră a cunoscut pe altcineva pe Facebook şi a decis să rămână lângă acel om.

„Pentru copii, eu am încercat să ne împăcăm întotdeauna. Am iubit-o foarte mult. Din cuvântul ei nu ieşeam. Ce zicea ea, asta faceam” a mărtusit Costel la „Acces Direct”.

Actuala lui iubită a dat ochi în ochi cu fosta soţie, i-a pus masa când a venit în vizită, iau Costel susţine că iubita lui a fost de acord cu asta: „Iubita a vrut să o aduc pe fosta soţie la masă”.

Pe de altă parte, concubina lui susţine că nu este de acord să îşi împartă bărbatul cu cu altă femeie.
„Dacă vrea să o ia înapoi, treaba lui, a fost aici de doua ori, a stat pe pat aici, a mancat. Treaba lui, eu nu…”, a mărturisit Ana, iubita lui Costel

Costel vrea ca femeia să îi dea măcar pensie alimentară. După ce i-a făcut o vizită fostei soţii, acesta şi-a schimbat ideile: „De iertat, este iertată. Dar ca să o mai iau înapoi, nu, O las să vadă copiii de câte ori doreşte, nu este oprită”.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top