Connect with us

Si-a dorit intotdeauna sa aibe pielea neagra si a stat saptamani intregi in solar. In plus, si-a injectat melanina pana a ajuns sa arate asa! Transformarea e majora, uite cum arata fata asta inainte

De Citit

Si-a dorit intotdeauna sa aibe pielea neagra si a stat saptamani intregi in solar. In plus, si-a injectat melanina pana a ajuns sa arate asa! Transformarea e majora, uite cum arata fata asta inainte

Martina Big este un fotomodel din Germania care a starnit controverse pe plan local cu decizia ei de a-si schimba culoarea pielii.

Fata a vrut cu orice pret sa aiba corpul inchis la culoare, asa ca a apelat la metode extreme pentru a obtine acest lucru: a stat saptamani intregi in solar si si-a injectat foarte des melanina in piele.

Pe langa aceste lucruri si-a marit si sanii exagerat de mult ajungand la o marime pentru care nu exista un standard. Iata cum arata acum:

„Prima oara nu am vrut decat sa fiu bronzata, insa cand am vazut cum imi sta idealurile mele s-au schimbat. Am vrut cu iruce pret sa devin o femeie de culoare, sa am pielea neagra. Femeile negre mi se par a fi cele mai frumoase fiinte din lume”, marturiseste ea.

Transformarea ei este cu adevara socanta, iata cum arata Martina inainte de a face aceste schimbari exagerate:

*martina*

Te-ar putea interesa si: Specialiștii vorbesc! Vârsta dictează! Iată cât trebuie să dureze o partidă de amor în funcție de vârsta, dacă ești sănătos

Potrivit psihologilor, partida de amor nu este direct proporţională cu satisfacţia, iar durata acesteia depinde de cât de închegată este relaţie şi de specificul ei.

Există însă o durata standard a unei partide de amor obişnuite?

Atunci când auzi expresia „am făcut-o toată noaptea” nu înseamnă că toată noaptea au avut loc intrari-iesiri intensive, deoarece corpul uman chiar dacă ar putea rezistă, la un moment dat cedează oricât de lungă ar fi noaptea. Cercetătorul Eric Corty este de părere că o partida durează de la 3 la 13 minute, din momentul în care are loc penetrarea.

Un alt specialist, dr. Irwin Goldstein, editorul revistei americane Journal of Intime Medicine, spune că o partida obişnuită durează 7,3 minute, după un studiu făcut pe 1500 de cupluri.

Psihologul Marianne Brandon susţine că există multe mituri legate despre viaţă din dormitor şi că oamenii nu trebuie să îşi facă griji în legătură cu durata optimă a actului intim, aceştia ar trebui să urmeze strict plăcerea şi chimia dintre cei doi.

Concluzia, deşi există un timp mediu în care se petrece actul amoros, trebuie să ţii cont de plăcerea pe care o simţi în momentul în care eşti alături de partenerul tău drag. Nu durata contează, ci senzaţiile trăite şi armonia de cuplu în pat.

Cat dureaza, in medie, o partida?

Am vrut să aflăm cu exactitate care este durata medie a unei partide și am descoperit că doctorul Brendan Zietsch, psiholog la Universitatea Queensland, a făcut un studiu în acest sens pe 500 de cupluri, din toate colțurile lumii.

Rezultatele acestui studiu au arătat că durata unei partide se încadrează, în general, între 33 de secunde și 44 de minute. Cu toate acestea, durata medie a unei partide este de 5,4 minute.

Vârsta dictează durata partidei

Mergând mai departe de descoperirea doctorului Zietsch, vârsta bărbatului joacă un rol important în partidele de amor, deoarece este factorul principal care influențează durata actului intim.

Conform specialiștilor, iată care este media duratei unei partide, calculată la vârsta bărbaților caucazieni, având ca țară de origine România:

Așadar, data viitoare când auzi povești despre partide care au durat o noapte întreagă, cel mai probabil spuse de bărbați, amintește-le că acest lucru este practic imposibil.

Da, se poate să o faci de la apus și până la răsărit, dar asta presupune mai multe partide consecutive, cu eventuale pauze, și – desigur – preludiu, jocuri erotice și postludiu…

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top