Connect with us

S-a dus în vizită la bunici, dar când a ajuns în spatele casei a tras o mare sperietură când a dat peste creatura asta ciudată. A crezut că nu vede bine și a scos imediat telefonul să facă poze, uite ce a fotografiat băiatul

De Citit

S-a dus în vizită la bunici, dar când a ajuns în spatele casei a tras o mare sperietură când a dat peste creatura asta ciudată. A crezut că nu vede bine și a scos imediat telefonul să facă poze, uite ce a fotografiat băiatul

Cei mai mulți dintre noi asociem casa bunicilor cu un loc în care se petrec cele mai frumoase lucruri, unde avem aprte de cele mai frumoase surprize. Dar în unele cazuri, lucrurile nu stau deloc așa.

Este și exemplul acestui tânăr care a mers în vizită la bunica sa, iar după câteva zile petrecute în compania celei care l-a crescut a decis să meargă la scăldat în râul care trecea prin spatele curții. Ajuns la fața locului, băiatul a avut parte de un adevărat șoc. În râu se afla un cangur uriaș, care măsura aproape doi metri.

Băiatul a luat imediat telefonul mobil și a fotografiat „monstrul” care apăruse în râul din spatele casei.

Si voi ati crezut ca este o persoana, nu? 🙂

Citeste si: Dragi părinti, vă rog, nu vă bateți copiii. Niciodată! Povestea reală a unui băieţel!

Astăzi, în avionul în care zburam, un băiețel de 8 ani din neatenție a vărsat paharul cu ceai fierbinte peste el.

Copilul striga atât de tare, încât oamenii s-au repezit să vadă ce s-a întâmplat. Au venit şi însoțitoarele de bord, toţi se întrebau cu ce pot ajuta. Iar băiețelul tot striga şi striga: “Tati, te rog, nu mă bate!”

Copilul care suferea din cauza arsurilor, se temea, știa că tata îl va bate doar pentru că a fost neatent. În vocea lui era atât de multă disperare şi atât de multă frică, încât eu, mamă a patru copii, am izbucnit în lacrimi din cauza neputinței de a influența cumva situația.

Nu am văzut în viaţa mea ceva mai emoționant, decât acest băiețel cu picioarele goale pline de pete roșii, care o urma pe însoțitoarea de bord. Şi nimic mai dezgustător decât tatăl lui impozant cu părul creț şi ochelari cu ramă de aur, care striga în gura mare: “Doar ţi-am spus să fii atent!”

Dragi părinti, vă rog, nu vă bateți copiii. Niciodată. Nu-i bateți dacă au făcut ceva rău, nu-i bateți dacă v-au mințit sau dacă nu au dorit să mănânce terciul. Nu-i bateți dacă au venit cu o notă rea, sau nu vor să înțeleagă, cum vi se pare vouă, intenționat matematica. Și mai ales, nu-i bateți pentru stângăcia copilărească.

Copiii – sunt iubire. Fiecare copil, chiar şi cel mai dificil, cu cel mai dificil caracter – este iubire.

Vă rog, găsiți forțe în interior pentru a le explica, răbdare pentru a-i aştepta, sensibilitate pentru a-i compătimi. Găsiți puterea să fiţi oameni nu cârpe, apărători nu tirani, interlocutori nu adversari.

Găsește putere în interior să devii pentru copilul tău cel mai bun şi cel mai devotat prieten. Fă aceasta nu pentru el. Fă-o pentru tine!

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top