Connect with us

Roxana Vancea: „Da, e adevărat! Mircea Badea este angajatul meu.”

De Citit

Roxana Vancea: „Da, e adevărat! Mircea Badea este angajatul meu.”

Roxana Vancea, mărturisire uimitoare despre Mircea Badea. “Da, e adevărat…

Roxana Vancea, mărturisire uimitoare despre Mircea Badea. Bruneta a postat un mesaj amuzant pe contul de socializare, în care le-a explicat tuturor, care este motivul pentru care realizatorul tv vorbește atât de des de ea, în emisiunea pe care o moderează.

Roxana Vancea a postat pe pagina personală un mesaj, făcând referire la comentariile pe care Mircea Badea le face adesea despre ea.

”Da, e adevărat! Mircea Badea este angajatul meu. Pentru că am tot fost întrebată de ce vorbeşte Mircea despre mine foooarte des în emisiunile lui şi de ce îmi analizează contul de Instagram mereu în emisiunile lui, acesta este răspunsul: e PR-ul meu personal. I-am întins o mână, pentru că văzusem cum se plafonase, vorbind de atâţia ani doar pentru consumatorii de tigăi şi friteuze la promoţie.

Începuse să vorbească fix ca ăia de la TeleShopping, ceea ce era foarte naşpa pentru un om cu atâta talent. E bătrân, ce-i drept, dar nu într-atât de bătrân încât să se cramponeze pe nişa asta.

De câte ori aveţi posibilitatea să faceţi o faptă bună, nu staţi pe gânduri! Orice om aflat în dificultate merită o şansă!”, a scris Roxana Vancea pe pagina personală de Facebook.

Marius Manole, care l-a interpretat pe Pere Fouras la emisiunea „Fort Boyard”, a publicat, pe pagina sa de pe un site de socializare, un comentariu pe care Mircea Badea l-a făcut la adresa sa.

După ce l-a văzut la o emisiune de televiziune, de curând, în care Marius Manole vorbea despre problemele sociale din România, Mirca Badea l-a făcut albie de porci pe actor.

„E chiar mai prost decât Tudor Chirilă. Boul bălții!”

Actorul Marius Manole a ajuns în gura prezentatorului de televiziune Mircea Badea, care l-a atacat extrem de dur.

Dupa ce l-a vazut la o emisiune de televiziune, de curând, în care Marius Manole vorbea despre problemele sociale din România, Mirca Badea l-a făcut albie de porci pe actor.

„Eu cred că Marius Manole e chiar mai prost decât Tudor Chirilă. Boul bălții! (tocmai l-am vazut la teveu)”, a scris Mircea Badea pe contul său de pe o rețea de socializare.

La rândul său, Marius Manole, care a recunoscut că a încercat la un moment dat să se sinucidă, a comentat pe internet:

„Tudor Chirilă …. îmi pare rău, de data asta te-am luat !!!!!!!!”.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top