Connect with us

Oameni și situații penibile! Dacă nu ar fi fost prinși în fapt, nu ai fi crezut!

De Citit

Oameni și situații penibile! Dacă nu ar fi fost prinși în fapt, nu ai fi crezut!

Cultura noastră ne învaţă să ne fie frică şi să ne ferim cât de mult putem de ghinion. Superstiile pe care le ştim încă de când eram mici de la bunicii noştri ne vor sta în minte o viaţă întreagă, chiar dacă nu vrem să credem în ele.

Într-o societate care încă se bazează pe tradiţii şi pe superstiţii mai mult decât pe ştiinţa şi pe încrederea în sine este destul de uşor să ne lăsăm influenţaţi de anumiţi factori străini care ar putea face că ziua noastră să decurgă altfel.

O pisică neagră într-o zi de marţi, o oglindă spartă sau orice altceva care consideri că va aduce ghinion te înfricoşează şi te obligă să faci orice pentru a scăpa de blestem, chiar dacă pentru cei care nu cred în aşa ceva sunt nişte comportamente demne de un obsesiv compulsiv.

Totuşi, unii oameni ar face orice doar ca să scape de ideea că nu pot controla orice şi că situaţiile penibile şi ruşinoase apar la tot pasul, aşa că vor să transfere responsabilitatea către o forţă exterioară pe care să o şi blameze.

Oamenii pe care îi vom vedea în imaginile de mai jos poate că s-au gândit, poate că nu, poate că au fost superstiţioşi, poate că nu, dar un lucru este cert: de acum încolo vor avea mai multă grijă la semnele care să îi avertizeze în legătură cu ceea ce poate merge prost în viaţa lor.

Trecem, cu toţii, prin acele zile în care lumea din jurul nostre este pur şi simplu ca o armată de duşmani care atacă din toate părţile şi nu ştim ce să facem ca să supravieţuim, nu neapărat să ieşim victorioşi.

Aşa cum legea compensaţiei o cere, oamenii au şi momente bune şi mai puţin bune şi nimeni vreodată nu va avea o viaţă perfectă. Persoanele religioase se pot baza pe rugăciune pentru a cere ajutor, în ce persoanele sceptice se bazează pe negativitatea lor pentru a face faţă situaţiilor rele care nu îi vor lua prin suprindere.

Imaginile de mai jos reflectă foarte tare unele dintre cele mai groaznice zile pe care le poate avea cineva în această viaţă, aşa că nu ne este de mirare că ironia sorţii ne face să avem o atitudine puţin nepotrivită.

Ia priveste imaginile 🙂

Ea este o femeie superba care vrea sa se casatoareasca DOAR cu un barbat bogat. Un baiat cu bani ii raspunde, iar ceea ce a putut sa scoata pe gura nu este flatant pentru o DOAMNA.

În era Internetului, domnișoarele frumoase și singure apelează la tehnologie pentru a pune mâna pe bărbații pe care și-i doresc. Mai ales cele care își caută un sponsor.

Așa a făcut și o tânără frumoasă din S.U.A, care a scris un mesaj pe un forum, în care și-a exprimat toate pretențiile pe care le are de la un bărbat. Răspunsul pe care l-a primit de la unul dintre cei mai bogați bancheri din America a lăsat-o mască

„Voi fi sinceră. În acest an împlinesc 25 de ani. Sunt foarte atrăgătoare, am gusturi bune și un stil rafninat. Vreau să mă căsătoresc cu un bărbat care câștigă cel puțin 500.000 de dolari pe an. Poate veți spune că sunt materialistă, dar nu este deloc așa. Ca să înțelegi ce vreau să zic, în New York cei care câștigă 1 milion de dolari pe an sunt considerați ca făcând parte din clasa de mijloc. Pretențiile mele nu sunt chiar atât de mari.

Este cineva pe acest forum care are salariul anual de 500.000 de dolari? Sunteți toți căsătoriți? Ce vreau să vă întreb este: ce trebuie să fac pentru a mă căsători cu o persoană bogată ca voi? Dintre toți bărbații cu care am avut relații, cel mai bogat avea o leafă anuală de 250.000 de dolari. Se pare că ăsta a fost un plafon pentru mine. Îmi puteți răspunde la câteva întrebări?

Unde vă distrați voi, burlacii bogați? Vă rog să îmi faceți o listă cu barurile, restaurantele, sălile de sport unde obișnuiți să mergeți.

Ce vârstă optimă trebuie să aibă bărbații pe care vreau să-i cuceresc?

De ce aproape toate soțiile de bogătași sunt urâțele? Am întâlnit unele care nici măcar nu erau interesant, dar totuși au reușit să se căsătorească cu bărbați bogați.

Cum vă decideți pe cine să luați de soție și pe cine să aveți doar ca iubită? Ținta mea este să mă căsătoresc”, a scris tânăra pe un forum, potrivit site-ului worthytoshare.net.

Cel care i-a răspuns a fost un bărbat bogat, așa cum își dorea ea. Patronul companiei J. P. Morgan i-a oferit o replică la care nu se aștepta:

„Stimată domnișoară, am citit cu interes mesajul dumneavoastră. Presupun că mai există și alte domnișoare care au dorințe asemănătoare. Permiteți-mi să analizez situația dumneavoastră din punct de vedere al investiției. Venitul meu anual este de peste 500.000 de dolari.

Exact ceea ce căutați dumneavoastră. Ca om de afaceri, pot spune că o căsătorie cu dumneavoastră nu ar fi o decizie tocmai bună. Este foarte simplu. Să vă explic de ce.

Dumneavoastră încercați să faceți un schimb frumusețe-bani, adică subiectul A oferă frumusețe, iar subiectul B plătește pentru asta. Până aici totul pare în regulă. Totuși problema este că frumusețea dumneavoastră va dispărea, iar banii mei, fără o serie de impedimente evidente, nu vor dispărea așa ușor.

În viitor, venitul meu va fi, cel mai probabil, mult mai mare, în comparație cu frumusețea dumneavoastră. Utilizând termeni econimici suntem două active. Valoarea mea va crește, iar a dumneavoastră va scădea, în progresie geometrică.

Imaginați-vă relația ca un act comercial. Orice tranzacție de pe Wall Street are o anumită poziție. Dacă prețul dumneavoastră de piață, ca activ, scade, atunci activul va fi vândut. Este de prisos să deții în continuare un astfel de activ. Aceeași situație este și cu căsătoria, spre care tindeți cu atâta ardoare.

Chiar dacă sună dur, decizia cea mai bună cu privire la activele care își pierd rapid din valoare este vânzarea sau darea lor în chirie. Orice bărbat care câștigă peste 500.000 de dolari pe an este din start un om inteligent și nu un prostănac. Sigur că un bărbat ca mine vă poate folosi ca iubită, dar niciodată nu se va căsători cu dumneavoastră.

Răspunsul meu pentru dumneavoastră, stimată domnișoară, este să încetați cu astfel de căutări. Mai bine căutați metode de a vă îmbogăți și de a ajunge să aveți dumneavoastră un salariu anual de 500.000 de dolari. Sunt șanse mai mari de atinge acest țel, decât de a găsi un bogătaș prost care să vă ia de soție.

Sper că răspunsul meu v-a fost de ajutor”.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top