Connect with us

Motivul pentru care nu ai voie sa salvezi o persoana de la inec, in China

De Citit

Motivul pentru care nu ai voie sa salvezi o persoana de la inec, in China

Fiecare tara isi are propriul set de reguli pe care nu ai voie sa le incalci. Spre exemplu, China nu face exceptie. Mentalitatea misterioasa a locuitorului din Est a afectat chiar si legile din China. Un lucru mai putin obisnuit care se intampla in aceasta tara, este interzicerea salvarii unei persoane de la inec, considerandu-se a fi o fapta ilegala.

Aceasta lege este conectata cu filozofia estica. Conform acesteia, se spune ca este imoral sa intervii in destinul unei alte persoane. In cazul in care acesteia ii este scris sa moara, aceasta trebuie sa moara si nici un alt om nu are dreptul de a intrerupe acest fir al vietii. Cu toate acestea, scepticii sustin ca aceasta lege este numai o metoda “murdara” a autoritatilor chineze pentru a reusi sa controleze populatia, conform girly.ro citat de realitatea.net.

Suntem foarte interesati de parerea ta in legatura cu aceasta lege iesita din comun, tinand cont de faptul ca oamenii ar trebui sa faca tot ceea ce le sta in putere pentru a salva alte persoane, in loc sa puna astfel de legi. Cu toate acestea, asteptam sa ne impartasesti opinia ta in sectiunea de comentarii.

Te-ar putea interesa si: Omul poate respira sub apa fara tuburi de oxigen si masti. Descoperirea incredibila realizata de catre un cercetator rus!

O echipa de cercetatori din FPI sau Fondul de Investigare Avansata din Rusia, au scos la iveala un nou mod prin care se pot obtine noi performante. Prin aceasta metoda, orice om poate sa aiba o respiratie normala sub apa, ne avand ne voie de echipamente speciale pentru asta!

Igor Cherniak este unul din jurnalistii care a participat la prezentarea de teste realizate de catre specialistii respectivi, dupa care a povestit ca secretul acestei metode este in umplerea cu un lichid care are la baza oxigen a cailor respiratorii.

Acest lichid ajunge la nivelul circulatiei sangvine si in regiunea plamanilor, iar prin asa mod, orice persoana poate sa respire normal si plamanii acestuia vor functie in mod obisnuit chiar daca persoana se afla sub apa. Testele de pana acum al echipei de specialisti au fost realizate doar pe caini.

Respectivul caine, cu care s-au efectuat testarile, s-a recuperat extrem de repede dupa finisarea acestora. Timp de 900 de secunde, cainele a stat sub apa, iar unicele lucruri care au fost notate, erau miscarile putin mai lente ale membrelor si prezenta hipotermiei.

Curand, toate aceste testari vor fi realizate si pe oameni, iar specialistii se asteapta la rezultate foarte bune, chiar impecabile, care le vor aduce si mai mult succes!

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top