Connect with us

Mama Anamariei Prodan a depus un proiect de lege care sa interzica manelele! Reactia uluitoare a lui Adrian Minune: „Nu imi pot… „

De Citit

Mama Anamariei Prodan a depus un proiect de lege care sa interzica manelele! Reactia uluitoare a lui Adrian Minune: „Nu imi pot… „

Cantareata de muzica populara Ionele Prodan, mama Anamariei Prodan, a fost, la inceputul anilor 2000, presedintele Asociatiei Nationale a Interpretilor si a Ansamblurilor de Muzica Populara. In aceasta calitate, Ionela Prodan a propus, in februarie 2001, un proiect de lege controversat.

Presa vremii a relatat ca „Ionela Prodan a sustinut adoptarea unui proiect de lege privind statutul artistului roman, prin care „cintaretii care promoveaza kitsch-ul” – referindu-se in special la cei care cinta asa numitele „manele” – nu vor fi primiti in aceasta asociatie, urmind ca promovarea acestui gen muzical pe posturile radio-TV sa fie interzisa. Ionela Prodan a afirmat chiar ca va lupta pentru ca albumele inregistrate cu astfel de muzica sa fie nu mai apara pe piata”.

Adrian Minune: „60% din populatia Romaniei va avea de suferit”
Reactia lui Adrian Minune a fost vehementa: „Daca vor interzice acest gen, cam 60% din populatia Romaniei va avea de suferit. Cei care sunt impotriva noastra ar trebui sa-si potoleasca mai intii copiii, sa le zica sa nu mai asculte asa ceva daca este subcultura. Tot scandalul asta ne face o mare publicitate, asa ca indiferent de ce lege dau, noi o sa cintam in continuare ce ne place. Noi putem cinta si „Carusso” a lui Pavarotti, dar cu banii cistigati eu nu imi pot intretine cele patru case”.

Te-ar puea interesa si: Clipe teribile pentru Anamaria Prodan! Mama ei a ajuns de urgenta la spital! Avem toate detaliile

Inceput de an extrem de dificil pentru Anamaria Prodan. In aceste momente, impresara se afla la spital, dupa ce mama ei, indragita cantareata de muzica populara, Ionela Prodan, a ajuns de urgenta in aceasta dimineata.

Surse din preajma familiei sustin ca Ionelei Prodan i s-a facut rau in urma cu cateva ore si a fost nevoita sa mearga la doctor, pentru ca respira foarte greu.

„Cantareata a acuzat intepaturi in zona inimii si s-a alarmat imediat, mai ales ca are de mai multa vreme probleme cardiace. Fata ei, Anamaria, a dus-o la Spitalul Fundeni, unde a fost internata pe loc, cu diagnostic de ischemie miocardica. Medicii i-au facut primele investigatii si, pentru a desfunda o valva, i-au dat un tratament de specialitate. Apoi, i-au pus un holter.

In aceasta seara, Ionela Prodan va ramane in spital pentru a fi monitorizata, si din fericire, starea ei este stabila.

„Artista este acum in afara oricarui pericol. Va mai ramane o noapte sub supraveghere medicala si maine, va mai face inca o investigatie la inima. E bine ca nu este nimic grav, toata familia este linistita in aceste clipe”, au conchis aceleasi surse.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top