Connect with us

I S-A VĂZUT! Antonia a pățit rușinea vieții pe scenă, chiar în timpul concertului. Imaginile pe care le vrea șterse

De Citit

I S-A VĂZUT! Antonia a pățit rușinea vieții pe scenă, chiar în timpul concertului. Imaginile pe care le vrea șterse

Vocea nu este de ajuns pentru a reuși în industria muzicală de la noi, dar și de pretutindeni. Iar Antonia știe foarte bine aceste lucru. Există însă și cazuri când acest lucru se întoarce împotriva ta, cu efect de bumerang.

Este vorba despre o serie de imagini de-a dreptul fabuloase – care pot fi urmărite accesând galeria foto de mai sus – realizate în timpul unui concert susținut de Antonia într-un club din București. Iubita lui Alex Velea s-a prezentat la eveniment îmbrăcată extrem de provacator, într-o pereche de pantalonași de blugi foate, foarte scurți.

Atât de scurți încât, în timpul mișărilor de dans, Antonia le-a oferit fanilor ei, în special barbatilor, mai mult decât au plătit, cei din apropierea scenei putând vedea destul de clar zonele intime ale cântăreței.

Te-ar putea interesa si: Alex Velea s-a îmbrăcat bine, iubita lui s-a dezbrăcat de tot în seara asta! Antonia, GOALĂ la Gala Elle Style Awards 2017. :O Ireal, nu? Uite imaginile cu artista…

Antonia, goală la Gala Elle Style Awards 2017. A venit cu o mantie neagră pe umeri

Antonia, goală la Gala Elle Style Awards 2017. Artista a purtat doar o mantie neagră pe umeri, la cel mai spectaculos eveniment al anului, organizat în această seară la Palatul Parlamentului.

Antonia și Alex Velea se află printre invitați la Gala Elle Style Awards . Cei doi au demonstrat încă odată că au stil. Ținutele lor au fost cu adevărat spectaculoase, iar iubita cântărețului a avut cea mai îndrăzneață apariție de până acum.

Antonia și Alex Velea au atras toate privirile

Pentru că e o ediție aniversară, revista Elle, cea mai citită revistă glossy din România, a pregătit un show de zile mari, la care cele mai populare vedete vor fi premiate pe baza voturilor primite de la cititori. Practic, la 20 de ani de existență, Elle a pus la cale un eveniment ”sexy, stilish, spirited”, cu un dress code spectaculos, în cadrul căruia vor fi premiate personajele reprezentative din mai multe categorii.

Best designer, best young designer, best hairstyist, best make-up artist, best photografer, best model, best personal-style, best romanian brand, best fashion blogger și, desigur, best pop artist.

Continue Reading

More in De Citit

To Top