Connect with us

Fuego a bagat 40 de lei la pacanele. Cati bani a castigat. A crezut ca nu vede bine: „Domne, eu cred ca astea sunt facute ca noi sa pierdem, nu sa castigam”

De Citit

Fuego a bagat 40 de lei la pacanele. Cati bani a castigat. A crezut ca nu vede bine: „Domne, eu cred ca astea sunt facute ca noi sa pierdem, nu sa castigam”

L-am „prins” pe Fuego la păcănele! A băgat 10 dolari şi…

După ce a despodobit bradul, a ajuns în oraşul luminilor şi al cazinourilor. Paul Surugiu, Fuego, e în turneu prin toată America alături de mama lui fictivă, Irina Loghin, şi alţi artişti de renume. Ajunşi în Las Vegas, Fuego şi-a încercat norocul la păcănele.

„Cât să băgăm, 10 dolari? Nici nu ştiu unde se bagă dolarii. Cred că aici! Uite că i-a luat. Hai să vedem. Încă avem 10 dolari. 7 dolari. Fraţilor, am făcut 22 de dolari! Dacă puteţi să credeţi. Am făcut 22 de dolari şi am băgat 10, voi realizaţi? Domne, eu cred că astea sunt făcute ca noi să pierdem, nu să câştigăm. Ce să fac, să merg înainte sau să scot încă 10 dolari în plus? Ce tare. Hai, încă o dată…”, a spus Fuego, entuziasmat că joacă la păcănele.

Fuego a mărturisit că e impresionat de Las Vegas. „Sunt cu colegii de la Alesis, cu doamna Irina, suntem în plin turneu în America, n-am crezut că aici, în Las Vegas, e raiul. Am văzut cele mai frumoase spectacole de musical, Circ de Soleil, Celine Dion”, a povestit Fuego.

În acest timp, jocul la păcănele continua. „Am 22 de dolari, am băgat 10 dolari. Domnule, eu văd că le cam câştig. Eu zic: să scot banii? Important e la cazino şi la păcănele să nu pierzi… să te opreşti atunci când trebuie. Mai dau o încercare. Hai încă una. Hai încă una. 28 de dolari, nu se poate! Ce tare e asta! Hai, mă mai duc o dată”, a decis Fuego.

Nu a pierdut, dar nici nu a câştigat
În cele din urmă, îndrăgitul cântăreţ nici nu a pierdut, dar nici nu a câştigat: a rămas cu cei 10 dolari pe care i-a investit. „Domnule, vedeţi ce scrie aici? 10 dolari, cum să scot tichetul? Asta am vrut să vă spun, că eu nu pierd niciodată. Ce am băgat la păcănele, am scos din nou.

10 dolari. (…) Pregătesc un turneu naţional care se cheamă «Tu eşti primăvara mea», voi fi prezent în 15 oraşe din România”, a anunţat Fuego.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top