Connect with us

Femeile leneșe sunt partenerele perfecte. 8 motive surprizătoare pentru care trebuie să ai una.

De Citit

Femeile leneșe sunt partenerele perfecte. 8 motive surprizătoare pentru care trebuie să ai una.

Întotdeauna există două părţi ale aceleiaşi poveşti, iar o atitudine pasivă are şi provocările sale, mai ales într-o relaţie. Dar nu va feriţi de fetele leneşe, căci şi ele sunt iubite extraordinare. Aici sunt doar câteva motive pentru care femeile leneşe sunt iubitele perfecte!

1. Sunt mai sănătoase
Faptul că au parte de suficient somn scad şansele apariţiei bolilor de inima sau a diabetului, prin faptul că întăreşte sistemul imunitar. De asemenea, somnul le oferă femeilor leneşe şi puterea de a-şi controla greutatea. Faptul că nu ai „datorii” faţă de somn le ajută să–şi îmbunătăţească sănătatea generală!

2. Trăiesc o viaţă mai lungă şi lipsită de griji
Faptul că se bucură de viaţă mai încet şi fără stres cu siguranţă le va aduce mai mulţi ani în plus la capitolul longevitate. Pot fi chiar anii pe care ţi-i vei petrece alături de ea pentru tot restul vieţii, cine ştie!

3. Alături de ele nu-ţi vei face nici tu griji cu privire la relaţia voastră
Urăsc să–şi pună machiajul, să–şi facă părul şi să îşi alcătuiască un look prea complicat, aşa că vei avea siguranţă că nu se vor da peste cap pentru a impresiona alţi bărbaţi.

4. Nu trebuie să–ţi faci griji cu privire la cheltuieli exagerate
Ele preferă să se relaxeze liniştite acasă, în pijamale sau haine confortabile, cu o pizza şi un film. Gândeşte–te la toţi banii pe care îi vei economisi atunci când va veţiîmbrăţişa pe canapea.
5. Sunt mai eficiente atunci când vine vorba de a face lucrurile pe cale uşoară

6. Nu eşti nevoit să mergi în excursii insuportabile la cumpărături
Nu mai trebuie să te lupţi cu strecuratul printre raioanele de haine care arată toate la fel pentru ţine. Nu mai trebuie să cauţi cu disperare o canapea să stai jos după ce intriîntr-un nou magazin (de pantofi, probabil). Shopping-ul online e la putere când vine vorba de fetele leneşe!

Natură lor înceată le îndeamnă să caute mereu modalităţi de a-şi îndeplini sarcinile fără prea mult efort sau complicaţii. Chiar şi Bill Gates adoră femeile leneşe. El spunea: „Aleg o persoană leneta să facă o muncă grea. Pentru că va găsi modalitatea cea mai uşoară de a o face.”

7. Petreceţi mai mult timp în pat
Cu o iubita leneşă, weekend-urile sunt făcute pentru a stă în pat. Fie că jucaţi jocuri prosteşti sau va uitaţi la filme împreună, va fi distractiv să fiţi doar voi doi.

8. Nu trebuie să te trezeşti devreme din cauza lor
De ce să te trezeşti devreme pentru a lua micul dejun când puteţi combină 2 mese într–una? Pentru că somnul e întotdeauna mai atrăgător decât orice altceva.

Citeste si: Dragi părinti, vă rog, nu vă bateți copiii. Niciodată! Povestea reală a unui băieţel!

Astăzi, în avionul în care zburam, un băiețel de 8 ani din neatenție a vărsat paharul cu ceai fierbinte peste el.

Copilul striga atât de tare, încât oamenii s-au repezit să vadă ce s-a întâmplat. Au venit şi însoțitoarele de bord, toţi se întrebau cu ce pot ajuta. Iar băiețelul tot striga şi striga: “Tati, te rog, nu mă bate!”

Copilul care suferea din cauza arsurilor, se temea, știa că tata îl va bate doar pentru că a fost neatent. În vocea lui era atât de multă disperare şi atât de multă frică, încât eu, mamă a patru copii, am izbucnit în lacrimi din cauza neputinței de a influența cumva situația.

Nu am văzut în viaţa mea ceva mai emoționant, decât acest băiețel cu picioarele goale pline de pete roșii, care o urma pe însoțitoarea de bord. Şi nimic mai dezgustător decât tatăl lui impozant cu părul creț şi ochelari cu ramă de aur, care striga în gura mare: “Doar ţi-am spus să fii atent!”

Dragi părinti, vă rog, nu vă bateți copiii. Niciodată. Nu-i bateți dacă au făcut ceva rău, nu-i bateți dacă v-au mințit sau dacă nu au dorit să mănânce terciul. Nu-i bateți dacă au venit cu o notă rea, sau nu vor să înțeleagă, cum vi se pare vouă, intenționat matematica. Și mai ales, nu-i bateți pentru stângăcia copilărească.

Copiii – sunt iubire. Fiecare copil, chiar şi cel mai dificil, cu cel mai dificil caracter – este iubire.

Vă rog, găsiți forțe în interior pentru a le explica, răbdare pentru a-i aştepta, sensibilitate pentru a-i compătimi. Găsiți puterea să fiţi oameni nu cârpe, apărători nu tirani, interlocutori nu adversari.

Găsește putere în interior să devii pentru copilul tău cel mai bun şi cel mai devotat prieten. Fă aceasta nu pentru el. Fă-o pentru tine!

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top