Connect with us

Fă-i oral! Este un adevărat miracol pentru sănătate. Oamenii de știință spun că previne boala asta teribila

De Citit

Fă-i oral! Este un adevărat miracol pentru sănătate. Oamenii de știință spun că previne boala asta teribila

Nebuniile sunt foarte importante in orice cuplu pentru ca mentin vie flacara dintre cei doi parteneri.

Recent, s-a demonstrat prin studii de specialitate faptul ca placerile orale sunt benefice pentru sanatate si ne salveaza vietile.

Ba mai mult decat atat, atat femeile, cat si barbatii care fac asa ceva pot preveni aparitia cancerului in organismul lor.

Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maiden, sufera de cancer la limba, iar acesta a declarat ca aceasta boala s-ar fi datorat faptului ca i-a facut prea mult oral sotiei sale.

De asemenea, Michael Daugles a declarat ca tot asta ar fi fost motivul pentru care sufera de cancer la gat.

Cu toate aceste, cercetatorii spun cu totul altceva.

„Ejacularile frecvente scad riscul cancerului de prostata,” a declarat purtatorul de cuvant al publicatiei Journal of the American Medical Association.

„De fapt, cercetarile au demonstrat faptul ca dragostea oral previne cancerul atat la femei, cat si la barbati, in ciuda spuselor lui Michael Douglas. In timpul orgasmului, femeile produc hormoni, cum ar fi oxitocina si alte endorfine, care s-au dovedit a avea efecte de protectie impotriva cancerului si a bolilor de inima.

Mai mult decat atat, un alt studiu recent, a examinat 200 de cupluri hetero dar si homo. Jumatate dintre ei si-au concentrat viata amoroasa foarte mult pe oral si cealalta jumatate s-a abtinut de la a face asta. S-a demonstrat ca cei din prima jumatate au redus nivelul de stres si au avut si alte beneficii de sanatate.

Asadar, oralul nu ar trebui sa fie un subiect tabu. S-a dovedit ca poate opri mai multe tipuri de cancer si alte boli si pentru femei si pentru barbati,” a explicat Darryl Burch, specialist in studiile de reproducere.

Te-ar putea interesa si: Soțul a recunoscut că a înșelat-o cu sora ei, dar răspunsul soției e cea mai tare chestie pe care o vei citi! Bine i-a zis:

Chiar dacă despărțirile sunt dureroase, divorțul este infinit mai rău și mai dificil. De fapt, divorțurile se lasă adesea cu certuri urâte și cuvinte grele.

Povestea prezentată în acest articol este un exemplu despre cât de neplăcut poate fi un divorț. Pare de necrezut, dar acest bărbat și-a părăsit soția pentru sora ei! El a anunțat-o printr-o scrisoare, iar răspunsul ei a fost uluitor! Citește scrisorile celor doi mai jos!

„Dragă soție,

Îți scriu această scrisoare pentru a-ți spune că te părăsesc pentru totdeauna. Am fost bun cu tine timp de 7 ani și nu am nimic de demonstrat în privința asta. Ultimele 2 săptămâni au fost un Iad… Șeful tău a sunat să-mi spună că ai renunțat la slujba ta, iar asta a fost ultima picătură. Săptămâna trecută ai venit acasă și nu ai observat că aveam o nouă tunsoare, ți-am gătit mâncarea preferată și chiar am purtat o pereche nouă de boxeri.

Ai mâncat în 2 minute și te-ai dus imediat la somn, după ce te-ai uitat la telenovelele tale. Nu mi-ai spus că mă iubești. Nu ai vrut sex sau orice altceva care să ne conecteze ca soț și soție. Ori mă înșeli, ori nu mă mai iubești. Oricare ar fi cazul, eu am plecat.

Fostul tău soț

PS. Nu încerca să mă găsești. Sora ta și cu mine mergem în Virginia de Vest! Să ai o viață frumoasă.”

Dar soțul nici măcar nu știa că soția a avut o surpriză pentru el. Scrisoarea pe care ea i-a trimis-o apoi te va lăsa cu gura căscată!

Citește-o mai jos!

„Dragul meu fost soț,

Nimic nu mi-a făcut ziua mai bună ca scrisoarea ta. E adevărat că am fost căsătoriți timp de 7 ani, deși numai un soț bun nu ai fost în tot acest timp. Mă uit atât de mult la telenovelele mele pentru că mă salvează de văicărelile tale și gripa constantă nu funcționează.

Am remarcat că ți-ai tuns părul diferit săptămâna trecută, dar primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost: Arăți ca o fată! De când mama m-a crescut, mi-a spus că e mai bine să nu comentez decât să spun ceva urât. Iar când mi-ai gătit mâncarea preferată, probabil m-ai confundat cu sora mea, pentru că am încetat să mai mănânc carne de porc acum 7 ani.

Despre acei boxeri noi, mi-a atras atenția eticheta de 49,99 de dolari care era încă pe ei, și m-am rugat să fie doar o coincidență faptul că sora mea tocmai a împrumutat 50 de dolari de la mine în dimineața aceea. După toate acestea, te-am iubit și am crezut că ne-am putea descurca.

Așa că, atunci când am câștigat la lotto 10 milioane de dolari, am renunțat la slujba mea și am cumpărat 2 bilete spre Jamaica, dar când am ajuns acasă, erai deja plecat… Totul se întâmplă cu un motiv, cred. Sper că ai viața pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Avocatul meu spune că scrisoarea pe care mi-ai lăsat-o nu-ți va aduce nici un ban de la mine. Așa că ai grijă.

Semnat
Fosta ta soție, bogată ca naiba și liberă!

PS. Nu știu dacă ți-am spus asta, dar sora mea Carla s-a născut Carl. Sper că nu e o problemă.”

Se pare că această femeie a pregătit cea mai tare răzbunare pentru soțul ei infidel, nu-i așa?

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top