Connect with us

Doar 1% din populatie poate face aceste lucruri. Facem pariu ca si tu le incerci?

De Citit

Doar 1% din populatie poate face aceste lucruri. Facem pariu ca si tu le incerci?

De câte ori ți se spune că nu poți face ceva eşti tentat să încerci, este? Punem pariu că nu te poți abține nici cu chestiile astea! Dacă reuşeşti, eşti chiar tare!

1. Poți să fredonezi o melodie cu gura închisă, dar nu şi dacă te ții de nas!

2. Majoritatea oamenilor nu îşi pot atinge cotul cu vârful limbii!

3. Dacă eşti ca 95% dintre oamenii e pe planeta asta, nu îți poți atinge bărbia sau varful nasului cu limba!

4. Nu oricine poate să mişte doar urechile, fără să mişte vreun alt muşchi. Ai încercat! Ştim că ai încercat! Pentru că ți s-au mişcat sprâncenele :))

5. Nu poți să strănuți fără să închizi ochii. Pe asta nu poți s-o încerci la comandă, dar vezi tu data viitoare 🙂

Ai încercat trucul care îți „paralizează” degetul inelar? E temporar, nu îți face griji. Ştim că vrei! Pune mâna pe o masă cu degetele poziționate ca în imagine şi încearcă să-l mişti. Vezi să nu te ia amețeala de la efort!

Te-ar putea interesa si: Dezvaluirile matematicianului Florian Colceag: „Pot demonstra ca Dumnezeu exista si actioneaza!”

Intr-un interviu antrenorul de genii Florian Colceag vorbeste despre ce trebuie sa facem si ce n-avem voie sa facem cu Romania.

Florian Colceag nu are lacrima usoara, dar intrebarea reporterului ii dezlantuie emotii pe care nu le mai poate, pur si simplu, controla.

Camera e inundata de lumina galbena, inselatoare a zilei, de parca ar fi inceput de vara, iar iarna nu ar soma tot mai insistent paltoanele sa stea departe de sifoniere. In surdina, cateva acorduri de muzica clasica parasesc difuzoarele televizorului, sabotand linistea cruda a decorului spartan inainte de a se furisa nevazute spre colturile incaperii.

Barbatul isi intoarce privirea intr-o parte, fugind de ochii iscoditori ai interlocutorului, isi aduna cateva secunde nodurile din gat si dupa ce revine in pozitia initiala murmura mai mult pentru sine: iertati-ma…

Apoi, repeta aproape mecanic intrebarea, cautand parca inca putin timp pentru a-si face ordine in ganduri. „Ce m-a determinat sa nu ma dau batut?”. „Stiti, i-am promis mamei mele, pe patul de moarte, ca nu voi renunta sa incerc sa fac ceva pentru tara asta. Angajamentul asta nu-l voi putea uita vreodata.”

Florian Colceag s-a nascut in 1951, in judetul Gorj, si antreneaza genii. Are zeci de medalii de aur obtinute de olimpicii pe care i-a ghidat la un moment sau altul la competitiile internationale de matematica. E presedintele unei asociatii pentru copii supra-dotati si probabil singurul profesor din Romania care nu educa, ci calauzeste.

Sunteti un om credincios, domnule Colceag?

Sunt matematician. Pentru mine Dumnezeu nu este o formula culturala, Dumnezeu e spatiul infinit, inteligent si sensibil, care chiar exista. Eu pot demonstra acest lucru prin matematicile mele.

Recent doi matematicieni germani au demonstrat acelasi lucru, ca Dumnezeu exista.

N-am citit ce au facut colegii mei germani, dar prin matematicile pe care le-am lucrat am descoperit legi universale care arata ca universul este capabil sa isi optimizeze deciziile si ca decide. Ca este mult mai complex decat ce se cunostea inainte ca masurabilitate.

Eu nici macar nu imi pun problema credintei, eu imi pun problema cunoasterii. Sunt in situatia de a avea o fereastra deschisa directa, prin care inteleg ca exista. Dumnezeu exista si actioneaza.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top