Connect with us

Cum il pacalesti ca esti virgina? Himenul ‘la plic’ se vinde ca painea calda. E ieftin, dar periculos. Cum arata chinezaria

De Citit

Cum il pacalesti ca esti virgina? Himenul ‘la plic’ se vinde ca painea calda. E ieftin, dar periculos. Cum arata chinezaria

Internetul este locul în care găsiţi orice lucru şi fiece dorinţă poate fi împlinită. Mai nou, printr-o simplă căutare pe internet, se poate recupera chiar şi virginitatea. Procedeul este ieftin, dar periculos, atrag atenţia medicii.

Virginitatea vine înapoi, prin poştă. E nevoie de o căutare pe net, o comandă fermă şi un motiv bun pentru a le face pe amândouă. În doar câteva zile de la comandă, himenul a sosit prin poştă, contra sumei de 120 de lei.

E imposibil de spus din ce este făcut himenul artificial. Nici măcar distribuitorul nu ştie prea bine.

Instrucţiunile, într-adevăr, există pe cutie, într-o limbă pe care nu o vorbeşte chiar toată lumea în România: în japoneză. Este o ilegalitate, având în vedere că legislaţia din România prevede clar că orice produs comercializat la noi trebuie să aibă instrucţiuni în limba română.

În plus, pliculeţele cu pudră ataşate himenului artificial sunt aparent sigilate şi par sterile, însă nu putem fi siguri de asta.

Himenul artificial ar trebui să aibă şi avizul Ministerului Sănătăţii, dar nu-l are. Practic, e o şarlatanie, spun specialiştii, care vă mai pune şi sănătatea în pericol. O şarlatanie pentru că virginitatea artificială nu poate să refacă, prin minune, himenul.

„Acea membrană elastică se găseşte la intrarea vaginului, este vorba de un orificiu ovalar şi care este constituit prin însăşi originea şi evoluţia şi structura normală, anatomică şi fiziologică a vulvei şi a intrării în vagin”, explică medicul Vasile Niţescu.

Cu alte cuvinte, cine-şi ia virginitatea de pe internet nu se alege decât cu o falsă impresie.

„De fapt, cred că totul este legat de culoarea roşiatică şi nicidecum de altceva. Atâta timp cât himen nu mai există, bărbatul nu are niciun fel de obstrucţie în introducerea coitului propriu-zis”, adaugă prof. dr. Niţescu.

Cei care comercializează aceste false iluzii teoretic trebuie verificaţi de Inspecţia Sanitară de Stat. Dar, grădina internetului e prea mare ca să-i găseşti pe toţi cei care sar gardul.

Poveste adevărată: “Logodnica mea a paralizat înainte de nuntă. Cât să aștept până s-o părăsesc?”

Probabil ce urmează să citiți o să vă facă să credeți că sunt un monstru. Și totuși, înainte de a mă condamna, vă rog să vă puneți în locul meu și să-mi răspundeți sincer – mai ales că Internetul ne garantează anonimatul – dacă nu ați gândi exact ca mine.

Povestea mea de dragoste cu logodnica mea a început în urmă cu un an jumate. A fost dragoste la prima vedere, acel gen de sentiment care mie cel puțin nu mi se mai întâmplase până atunci, deși fusesem căsătorit și am un copil de 5 ani pe care-l cresc singur. Eram perfecți împreună, aveam aceleași preocupări, pasiuni comune, gusturi similare. Probabil prea multe se potriveau ca să fie real. Dar la vremea aia nu ne gândeam la asta. Credeam că nu-mi poate sta nimic în cale.

Și o vreme așa a fost. Toate s-au aliniat, ca planetele: ea găsise un job excelent în orașul meu, după numai șase luni ne-am mutat împreună într-o casă mai mare și am stabilit data nunții. Nu avea rost să așteptăm, eu am 40 de ani, ea are 35. Amândoi știam că ceea ce găsisem era ceva real și că trebuia păstrat cu orice preț.

S-a întâmplat să aibă un accident cerebral vascular în luna de pregătire a cununiei. Nimeni nu știe de fapt de ce. Cert e că s-a întâmplat și că medicii spun că e puțin probabil să se mai recupereze vreodată.

Are partea stângă complet paralizată, nu poate vorbi, nu poate merge și nu se poate hrăni. Au trecut deja șase luni de coșmar de atunci, luni în care am încercat să fiu și un soi de soț/infirmier pentru ea, și să continui să fiu tată pentru copilul meu. Dar în fiecare ceas m-am întrebat ce e de făcut pe viitor?

Sunt conștient că a o părăsi acum echivalează cu a-mi lua înapoi promisiunea pe care i-am făcut-o atunci când am cerut-o de nevastă. Chiar dacă nu am ajuns să ne căsătorim nu înseamnă că nu am vorbit serios atunci când am cerut-o. Eram convins că ea este femeia pe care am așteptat-o toată viața.

Totuși, privind cum arată viața mea acum îmi dau seama că este o povară pe care n-o pot duce. Nu pot să fiu în continuare și părinte singur, și infirmier și să îmi închei practic viața ca bărbat la 40 de ani. Nu e corect nici pentru mine, nici pentru copilul meu, să-l supun la o astfel de situație.

Desigur, viața e nedreaptă, o să spuneți. Nu e nimeni vinovat că ni s-a întâmplat asta, mi se spune, de asemenea. Oamenii din jurul nostru nu fac decât să-mi spună că nu vor să fie în locul meu. Nici eu n-aș vrea, dacă aș putea. Mă întreb cât ar trebui să aștept ca să nu par un monstru, și s-o internez într-o clinică specializată. Desigur, și asta e o problemă la noi, pentru că nu există o soluție ieftină pentru asta, dar probabil că aș putea să fac un efort.

Alții îmi spun că unele cazuri s-au recuperat spectaculos, și că trebuie să avem răbdare. În șase luni progresele ei sunt minime. Poate să vorbească foarte greu, de mers nici nu poate fi vorba, dar chiar și așa… ceva, o parte importantă din ea, așa cum am cunoscut-o eu, s-a pierdut. Mă tem că iremediabil. Mi-e destul de clar că nu aș face decât să sper în zadar că o să revină lucrurile la momentul inițial.

Între timp viața va trece. A mea poate mai greu decât a ei, dar adevărul e că nu se știe niciodată. Viața mi-a arătat că lucrurile se pot schimba radical când nu te aștepți, și adevărul e că nimeni nu poate știe ce-l așteaptă.

Mie mi-e destul de greu să iau o decizie, oricare ar fi ea: atât a rămâne în relația asta, cât și a pleca. Cu toate durerea pe care o simt pentru ceea ce am pierdut deja, mi se pare că unica decizie rațională ar fi să plec. Dacă îmi poate da cineva o altă soluție aș fi bucuros s-o aflu.

Tu ce parere ai? Ce sfat i-ai oferi?

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top