Connect with us

Ce se întâmplă într-un loc în care vii să faci amor cu iubitele sau nevestele necunoscuților. Ele nu se supără! Au și ele parte de distracția lor! Este mereu plin și este deschis în fiecare weekend!

De Citit

Ce se întâmplă într-un loc în care vii să faci amor cu iubitele sau nevestele necunoscuților. Ele nu se supără! Au și ele parte de distracția lor! Este mereu plin și este deschis în fiecare weekend!

Cât de bine se distrează participanții!

Persoanele nonconformiste care visează ca măcar o dată în viaţă să-şi satisfacă dorinţa aceasta pot merge în diverse cluburi de swing în România. Pentru a practica swing-ul trebuie să ştii exact ce înseamnă, ca să nu se transforme într-o experienţă traumatizantă.

Swingul se practică de când lumea, dar puţin sunt cei care ştiu cu adevărat ce presupune acest lucru. Swingerii sunt acele persoane sau cupluri care ‘o fac’ în aceeaşi încăpere cu sau fără schimb de parteneri în locaţii sau cluburi de swing în România.

Această practică nu constă doar în satisfacerea nevoilor ascunse, ci presupune şi cunoaşterea reciprocă, participarea la conversaţii şi legarea de prietenii. De obicei, întâlnirile între swingeri nu se fac la voia întâmplării, ci sunt rezultatul unor socializări şi conversaţii pe termen lung.

Cluburi de swing în România: detalii generale
Cluburile de swing sunt locaţii luxoase, bine alese, centrale în care tot felul de persoane nonconformiste, lipsite de prejudecăţi şi care nu cunosc noţiunea de gelozie se întâlnesc pentru a face nebunii.

Un club de swing este format din bar, spaţii de socializare în care se întâlnesc invitaţii la petrecere pentru a discuta şi camere special amenajate pentru cei care fac schimb de parteneri fără a fi în aceeaşi încăpere cu jumătatea lor.

Mai există o categorie de camere deschise, preferate de cei experimentaţi care nu au inhibiţii atunci când îşi văd partenerul de viaţă făcând-o cu o altă persoană.

Cei care au cluburi de swing în România se laudă cu clienţi proveniţi din înalta societate, care au studii superioare şi poziţii foarte importante în companii. Sunt persoane de foarte bună calitate, manierate, educate, deschise la minte cu o situaţie financiară foarte bună şi care vor să se simtă cât mai împliniţi și din acest punct de vedere.

Cluburi de swing în România: ce se întâmplă în spatele uşilor închise?
Pentru a-i atrage pe amatorii de swing, cluburile pun la cale tot felul de petreceri tematice sau apelează la show-uri care mai de care mai deocheate.

Inclusiv decorul este special amenajat pentru a stârnii fanteziile celor care au curaj să vină în cluburi de swing în România. În spaţiile de socializare sunt puse la dispoziţie tot felul de materiale video menite să-i ajute pe doritori să înţeleagă mult mai bine fenomenul şi ceea ce se va întâmpla.

Putem spune că în aceste cluburi de swing în România invitaţii pot vedea anumite filmări care îi învaţă absolut tot, inclusiv ce înseamnă cu adevărat swing-ul, cum se face swing şi cum trebuie să se comporte un bărbat cu o femeie şi invers.

Cei care participă la aceste petreceri spun că Swing-ul este o sursă extraordinară pentru a-şi face viaţa mai tonică. Le conferă o stare generală de bine şi nu numai pe plan intim şi că nimic nu se compară cu o noapte de acest fel petrecută în tot felul de cluburi de swing în România.

În incinta unuia dintre ele au fost surprinse mai multe cupluri, multe fiind chiar căsătorite, aceştia alegând să încerce o activitate cu totul nouă la sfărşit de săptămână, scrie b1.ro.

Doamnele s-au aranajat mult pentru acest moment. Au venit îmbrăcate în ţinute provocatoare şi foarte elegante, cu părul frumos aranjat şi purtând pantofi cu tocuri înalte.

Majoritatea cuplurilor au ales să vină cu taxiul, însă nu au fost lăsaţi chiar în faţa clubului din zona Piaţa Iancului, unde ne aflam noi, preferând să meargă puţin pe jos decât să se afle de locul misterios în care urmau să-şi petreacă câteva ore bune.

În numai o oră, au fost surprinse şapte cupluri care şi-au făcut curaj să intre în clubul respectiv.

Pentru a intra în clubul respectiv, cuplurile trebuie să plătească 250 de lei, doamnele singure 100 de lei, iar domnii 500 de lei. Cu toate că preţurile nu sunt deloc generoase, amatorii de senzaţii tari nu întârzie să apară într-un număr relativ mare.

Continue Reading

More in De Citit

To Top