Connect with us

Ce își doresc femeile de la partenerul lor, în timp ce fac dragoste, dar le e rușine să spună

De Citit

Ce își doresc femeile de la partenerul lor, în timp ce fac dragoste, dar le e rușine să spună

Uneori, chiar și în spatele unei femei liniștite se ascunde o dorință arzatoare mai puțin banală, pe care îi e, însă, teamă să o exprime în cuvinte.

Iată câteva lucruri pe o femeie și le dorește uneori,dar este prea conștientă de sine pentru a le cere partenerului.

1. Femeile vor oral
Cultura noastră are o relație ciudată cu organul genital al femeii. Ele sunt expuse la o mulțime de mesaje care le face să creadă că partea lor feminina nu este în regulă.

Ba că este păroasă ,urât mirositoare sau că are un gust ciudat. Deși este posibil să o atragă ideea de oral,aceasta se va feri să ceară partenerului, de teamă că el a internalizat aceleași mesaje.

2. Femeile vor sa o faca în public
Să fie clar de la început: amorul în public poate fi riscant, ca să nu mai vorbim de faptul că femeia se poate simți murdară după. Dar asta nu înseamnă că nu și-ar dori o partidă de amor sălbatic în pădure,în mașină sau pe treptele casei.

3. Femeile vor să fie dominate
Chiar și cele mai puternice femei pot dori să fie dominate uneori. Dar mulți bărbați evită să fie dominatori,de teamă ca partenera să nu îi perceapă drept brutali sau insensibili.

Totuși, cu foarte multă încredere și comunicare, unele sunt dispuse să încerce să se lase supuse. Important este ca partenerul să știe să citească limbajul corpului pentru a se asigura că e confortabil pentru ea, atât fizic cât și emoțional.

4. Femeile vor parteneri supuși
Uneori,femeile își pot dori să domine partenerul,chiar dacă sunt blânde și timide. Dar,pentru că sunt niște doamne,le poate fi greu să exprime această fantezie în cuvinte.

Cel mai bun semn că îi place să domine este faptul că mereu alege să stea deasupra,pentru a deține controlul partidei.

5. Femeile vor să fie bătute la fund
Bătăile la fund pot crește erotismul între parteneri. Sigur, nu vorbim de lovituri dure, cauzatoare de vânătăi. Din păcate ,uneori este jenant pentru o femeie să ceară să fie pălmuită la fund, pentru că poate părea copilăroasă.

Te-ar putea interesa si: Soțul a recunoscut că a înșelat-o cu sora ei, dar răspunsul soției e cea mai tare chestie pe care o vei citi! Bine i-a zis:

Chiar dacă despărțirile sunt dureroase, divorțul este infinit mai rău și mai dificil. De fapt, divorțurile se lasă adesea cu certuri urâte și cuvinte grele.

Povestea prezentată în acest articol este un exemplu despre cât de neplăcut poate fi un divorț. Pare de necrezut, dar acest bărbat și-a părăsit soția pentru sora ei! El a anunțat-o printr-o scrisoare, iar răspunsul ei a fost uluitor! Citește scrisorile celor doi mai jos!

„Dragă soție,

Îți scriu această scrisoare pentru a-ți spune că te părăsesc pentru totdeauna. Am fost bun cu tine timp de 7 ani și nu am nimic de demonstrat în privința asta. Ultimele 2 săptămâni au fost un Iad… Șeful tău a sunat să-mi spună că ai renunțat la slujba ta, iar asta a fost ultima picătură. Săptămâna trecută ai venit acasă și nu ai observat că aveam o nouă tunsoare, ți-am gătit mâncarea preferată și chiar am purtat o pereche nouă de boxeri.

Ai mâncat în 2 minute și te-ai dus imediat la somn, după ce te-ai uitat la telenovelele tale. Nu mi-ai spus că mă iubești. Nu ai vrut amor sau orice altceva care să ne conecteze ca soț și soție. Ori mă înșeli, ori nu mă mai iubești. Oricare ar fi cazul, eu am plecat.

Fostul tău soț

PS. Nu încerca să mă găsești. Sora ta și cu mine mergem în Virginia de Vest! Să ai o viață frumoasă.”

Dar soțul nici măcar nu știa că soția a avut o surpriză pentru el. Scrisoarea pe care ea i-a trimis-o apoi te va lăsa cu gura căscată!

Citește-o mai jos!

„Dragul meu fost soț,

Nimic nu mi-a făcut ziua mai bună ca scrisoarea ta. E adevărat că am fost căsătoriți timp de 7 ani, deși numai un soț bun nu ai fost în tot acest timp. Mă uit atât de mult la telenovelele mele pentru că mă salvează de văicărelile tale și gripa constantă nu funcționează.

Am remarcat că ți-ai tuns părul diferit săptămâna trecută, dar primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost: Arăți ca o fată! De când mama m-a crescut, mi-a spus că e mai bine să nu comentez decât să spun ceva urât. Iar când mi-ai gătit mâncarea preferată, probabil m-ai confundat cu sora mea, pentru că am încetat să mai mănânc carne de porc acum 7 ani.

Despre acei boxeri noi, mi-a atras atenția eticheta de 49,99 de dolari care era încă pe ei, și m-am rugat să fie doar o coincidență faptul că sora mea tocmai a împrumutat 50 de dolari de la mine în dimineața aceea. După toate acestea, te-am iubit și am crezut că ne-am putea descurca.

Așa că, atunci când am câștigat la lotto 10 milioane de dolari, am renunțat la slujba mea și am cumpărat 2 bilete spre Jamaica, dar când am ajuns acasă, erai deja plecat… Totul se întâmplă cu un motiv, cred. Sper că ai viața pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Avocatul meu spune că scrisoarea pe care mi-ai lăsat-o nu-ți va aduce nici un ban de la mine. Așa că ai grijă.

Semnat
Fosta ta soție, bogată ca naiba și liberă!

PS. Nu știu dacă ți-am spus asta, dar sora mea Carla s-a născut Carl. Sper că nu e o problemă.”

Se pare că această femeie a pregătit cea mai tare răzbunare pentru soțul ei infidel, nu-i așa?

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top