Connect with us

Omul cu pen!s bionic și-a pierdut virginitatea la 44 de ani. Acum, femeile și-l doresc cu disperare. Cum arata si ce poate sa faca cu el

De Citit

Omul cu pen!s bionic și-a pierdut virginitatea la 44 de ani. Acum, femeile și-l doresc cu disperare. Cum arata si ce poate sa faca cu el

Uite ce poate sa faca cu el…

Penisul lui bionic de douăzeci de centimetri conține două tuburi care se umplu cu lichid din stomacul lui, după ce apasă un buton din testicule.

La începutul acestui an, am avut o știre foarte importantă: un bărbat cu un penis bionic revoluționar urma să-și piardă virginitatea.

Mohammed Abad, un paznic în vârstă de 44 de ani din Edinburgh, și-a pierdut funcționalitatea penisului în copilărie, după ce a fost lovit de o mașină. După patru decenii în care a trăit cu un tub de carne inutil, a reușit să se opereze în 2012 și să-l înlocuiască cu o proteză penială în valoare de 70 000 de lire, pe care o poate pompa cu ajutorul unui buton ascuns într-unul dintre testicule.

În luna ianuarie a acestui an, noul organ al lui Mohammed era, în sfârșit, în stare de funcționare. Penisul lui bionic de douăzeci de centimetri conține două tuburi care se umplu cu lichid din stomacul lui, după ce apasă butonul din testicule, iar glandul penisului e făcut din piele care i s-a luat de pe braț.

„Am ieșit din spital și am luat un tren spre Scoția. A trebuit să-l mențin în erecție timp de două săptămâni”, a declarat el la emisiunea This Morning. „A trebuit să fac asta ca să se vindece, așa funcționează. Penisul meu n-a fost nici el irosit, din el mi-a confecționat doctorul scrotul.”

Încântat și nerăbdător să-și folosească noul echipament, le-a zis reporterilor în luna ianuarie: „Am așteptat atât de mult acest eveniment – va fi un început grozav al noului an. Penisul îmi funcționează perfect și abia aștept să-mi pierd virginitatea.”

 

În mod tragic, în nicio săptămână de la operație, planul i-a fost sabotat de un alt accident de mașină. Cred că vă puteți imagina că urăște mașinile din toată inima.

Un prieten de-al lui a declarat pentru The Sun: „A trecut prin atâtea, vă dați seama că era ultima chestie de care avea nevoie. Din fericire, mijlocul corpului i-a rămas neafectat de această dată.”

Trei luni mai târziu, Mohammed era iar în formă. Candidata politică și câștigătoarea premiului Lucrătoarea amoroasa a Anului în 2013, Charlotte Rose, a luat legătura cu el când i-a auzit povestea și s-a oferit să-l ajute să-și piardă virginitatea, adică să facă amor cu el.

„Am vrut să se întâmple cu cineva care să mă accepte așa cum sunt”, a zis Mohammed. „Încă am multe de învățat. N-am vrut să mă arunc cu capul înainte și să mă fac de râs.”

Cei doi trebuiau să se întâlnească înainte de accidentul de mașină al lui Mohammed, dar au reluat legătura abia luna aceasta și au petrecut câteva zile într-un hotel din Londra, ca să se cunoască mai bine înainte de actul amoros. Din păcate, în prima noapte, pompa din testicule n-a funcționat și n-a reușit să-i umfle penisul lui Mohammed. Dar în seara următoare, totul a decurs conform planului.

„Când Charlotte l-a văzut prima oară, a amuțit și m-am cam îngrijorat”, a zis Mohammed. „Dar apoi a zis: «E incredibil.» E drăguț să auzi o doamnă că spune asta. După ce s-a terminat totul, am rămas în pat cu un zâmbet mare pe față.”

Charlotte, care l-a ajutat pe Mohammed gratis, deși de obicei cere 160 de lire pe oră, a declarat pentru The Sun: „Actul a durat o oră și trei sferturi.” A mai spus că a fost onorată că a participat la acest eveniment, pentru că „pierderea virginității e un moment important pe care nimeni nu-l uită niciodată.”

Mohammed încă are un testicul funcțional, ceea ce înseamnă că poate produce spermă și poate avea copii.

„Am o consultație cu doctorul pe 1 octombrie, când vom discuta despre planurile mele de viitor. Mi-a zis că nivelul de testosteron e normal, probabil chiar mai bun decât al majorității bărbaților.”

Te-ar putea interesa si: Dezvaluirile matematicianului Florian Colceag: „Pot demonstra ca Dumnezeu exista si actioneaza!”

Intr-un interviu antrenorul de genii Florian Colceag vorbeste despre ce trebuie sa facem si ce n-avem voie sa facem cu Romania.

Florian Colceag nu are lacrima usoara, dar intrebarea reporterului ii dezlantuie emotii pe care nu le mai poate, pur si simplu, controla.

Camera e inundata de lumina galbena, inselatoare a zilei, de parca ar fi inceput de vara, iar iarna nu ar soma tot mai insistent paltoanele sa stea departe de sifoniere. In surdina, cateva acorduri de muzica clasica parasesc difuzoarele televizorului, sabotand linistea cruda a decorului spartan inainte de a se furisa nevazute spre colturile incaperii.

Barbatul isi intoarce privirea intr-o parte, fugind de ochii iscoditori ai interlocutorului, isi aduna cateva secunde nodurile din gat si dupa ce revine in pozitia initiala murmura mai mult pentru sine: iertati-ma…

Apoi, repeta aproape mecanic intrebarea, cautand parca inca putin timp pentru a-si face ordine in ganduri. „Ce m-a determinat sa nu ma dau batut?”. „Stiti, i-am promis mamei mele, pe patul de moarte, ca nu voi renunta sa incerc sa fac ceva pentru tara asta. Angajamentul asta nu-l voi putea uita vreodata.”

Florian Colceag s-a nascut in 1951, in judetul Gorj, si antreneaza genii. Are zeci de medalii de aur obtinute de olimpicii pe care i-a ghidat la un moment sau altul la competitiile internationale de matematica. E presedintele unei asociatii pentru copii supra-dotati si probabil singurul profesor din Romania care nu educa, ci calauzeste.

Sunteti un om credincios, domnule Colceag?

Sunt matematician. Pentru mine Dumnezeu nu este o formula culturala, Dumnezeu e spatiul infinit, inteligent si sensibil, care chiar exista. Eu pot demonstra acest lucru prin matematicile mele.

Recent doi matematicieni germani au demonstrat acelasi lucru, ca Dumnezeu exista.

N-am citit ce au facut colegii mei germani, dar prin matematicile pe care le-am lucrat am descoperit legi universale care arata ca universul este capabil sa isi optimizeze deciziile si ca decide. Ca este mult mai complex decat ce se cunostea inainte ca masurabilitate.

Eu nici macar nu imi pun problema credintei, eu imi pun problema cunoasterii. Sunt in situatia de a avea o fereastra deschisa directa, prin care inteleg ca exista. Dumnezeu exista si actioneaza.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top