Connect with us

Aventura unui vasluian la Gara de Nord. A fost abordat de o tinerică, ce i-a propus o partida de amor. Ce a urmat este poveste de spus nepoților la gura sobei

De Citit

Aventura unui vasluian la Gara de Nord. A fost abordat de o tinerică, ce i-a propus o partida de amor. Ce a urmat este poveste de spus nepoților la gura sobei

Aventura unui vasluian la Gara de Nord din Capitală este, cu adevărat, o poveste de spus nepoților la gura sobei. Venit cu treabă prin Capitală, bărbatul, dinr-o zona a Moldovei, a avut parte, din prima, de o invitație la amor din partea unei tinere. A refuzat-o, dat a sfârșit prin a fi tâlhărit.

Pentru Vasile, un moldovean dintr-o comună vasluiană, începutul de an nu a fost de bun augur. Ajuns la București, în urmă cu două zile, bărbatul nici nu a pus bine piciorul în Gara de Nord că a avut parte de o aventură mai ceva ca-n filme.

A refuzat partida pe bani
După ce a tras un pahar, două de tărie la unul dintre cârciumile ce sunt la tot pasul la principala poartă de intrare în Capitală, omul a fost abordat de o tinerică. Direct, fără să mai stea la povești, Cristina i-a spus omului că e dispusă să o faca pe bani.

Cum moldoveanul simțea că-i fuge pământul de sub picioare după ce s-a luat la trântă cu licorile lui Bachus, a refuzat-o politicos. Și-a luat traista la spinare și a pornit spre ieșirea din Gara de Nord. Pe urmele sale se aflau însă și doi complici ai ”amazoanei” de ocazie, care-i urmăreau fiecare mișcare.

Atacat în parc și tâlhărit de două telefoane
Cum a ajuns în parcul din fața gării, omul a fost lovit din spate și a fost lăsat, în doar câteva secunde, fără două telefoane. A alertat polițiștii, iar judiciariștii Secției 3 au început cercetările.

Polițiștii Secției 3 i-au identificat pe infractori în doar două ore
În doar două ore, după ce s-au uitat și pe camerele de supraveghere din Gara de Nord, polițistii din Sectorul 1 au dat de urma făptașilor. Un individ poreclit ”Turcu” și amicul său, care mai mereu își fac veacul în zonă, au fost identificați ca fiind cei care l-au tâlhărit pe Vasile. ”Turcu” a fost deja reținut, iar prietenul său infractor este cu polițiștii pe urme.

Te-ar putea interesa si: Doar 3 din 10 persoane reușesc să găsească răspunsul rapid… Ești printre cei mai inteligenți?

Ghicitorile sunt întotdeauna adevărate provocări pentru mintea noastră. De cele mai multe ori, însă, răspunsurile ne sunt mai la îndemână decât ne-am imagina.

Este și cazul ghicitorii pe care ți-o propunem în cele ce urmează. Nu-ți spunem decât că răspunsul este atât de simplu încât… puțini se gândesc la el. Iat-o:

Un camion trebuie să treacă printr-un tunel, însă este cu 1 cm mai înalt decât tunelul. Totuși, camionul reușește să treacă prin tunel. Cum crezi că a procedat șoferul?

Încearcă să găsești soluția înainte de a citi răspunsul.

.

.

.

Raspuns: Exista 2 solutii!

1. Ca să poată trece prin tunel, șoferul dezumflă roțile cu 1,5 cm.

2. Ori, actioneaza o maneta din cabina sa prin care pernele de aer de la suspensii se dezumfla, iar asa, camionul devine cu 10 cm mai jos!

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top