Connect with us

Anul acesta papușile masculine destinate femeilor au ‘dotări’ impresionante. Iau cu asalt piața! Sunt scumpe, dar sunt de neoprit

De Citit

Anul acesta papușile masculine destinate femeilor au ‘dotări’ impresionante. Iau cu asalt piața! Sunt scumpe, dar sunt de neoprit

Portretul bărbatului care apelează la serviciile prostituatelor este extrem de variat. Astfel, unii subiecţi au ajuns să facă amor cu prostituate la ocazii speciale, cum a fi petreceri ale burlacilor sau vacanţe în străinătate, în timp ce pentru alţii era obişnuinţă.

Dacă a fost inventat un preot-robot, de ce nu s-ar inventa și o prostituată-robot? Un bordel din Dublin, Irlanda, închiriază doritorilor păpuși dubios de realiste cu 85 de euro pe oră, iar afacerea a atras sute de clienți. Datorită succesului nesperat, proprietarul afacerii vrea să se extindă, scrie Buzz.ie.

Păpușa poartă numele de ”Passion Dolly” (”Păpușica Pasiune” – n.r.) și a fost descrisă drept ”cea mai realistă păpușă dotata pentru amor din Irlanda”. Aceasta a fost ”închiriată” de către doi patroni ai unui bordel și ”scoasă la produs”.

Amor cu roboți

Deși nu au primit păpusa decât în iulie, aceasta are deja succes, iar unul dintre proprietari se gândește acum să își extindă afacerea rapid. Odată ce afacerea se dezvoltă în Dublin, acesta vrea să treacă și în alte orașe.

”Cred că America are deja servicii similare, sunt un pic mai avansați. Dar în Anglia, probabil că da (mă voi extinde – n.r.). Avem nevoie de mai mult personal, dar vorm ajunge acolo, pas cu pas”, a spus acesta.

”Pielea” răspunde la atingerea umană

În acest moment, clienții plătesc 85 de euro pentru a petrece o oră într-o cameră de bordel cu Passion Dolly sau 45 de euro pentru jumătate de ceas. Utilizatorii nu au voie să plece cu Passion Dolly, a cărei piele răspunde la atingerea umană, în afara clădirii.

Passion Dolly este blondă și foarte voluptoasă datorită sânilor mari, părând desprinsă din filmele porno.

Si, dacă bărbații se pot bucura de păpuși de acest fel, de ce nu pot și femeile să aibe jucăria lor? Oamenii de afaceri nu au stat deoparte, iar anul acesta păpușile masculine destinate femeilor iau cu asalt industria!

El este Gabriel si pare cat se poate de real. Pentru aspectul cat mai realistic, o renumita fabrica producatoare de papusi gonflabile a colaborat cu faimoasa s€xoloaga britanica, Karley Sciortino.

Femeia îl recomanda cu caldura pe Gabriel pentru ”dotarile” sale. Prin acest demers, Karley vrea sa demonstreze ca şi femeile pot avea ”intimitati” cu o papusa. Mai mult, asa s-ar distruge crezul conform caruia ele pot face amor doar daca sunt implicate sentimental.

Cele care vor să-şi achiziţioneze o astfel de jucărie trebuie să ştie că preţul variază. ”Modelul de bază” costă şase mii de dolari, iar personalizarea – păr, culoare sau alte caracteristici – poate ajunge între 25 de mii de dolari şi 30 de mii de dolari.

Nici compania RealDoll nu se lasă mai prejos. Investesc în inteligenta artificială și își doresc să scoată pe piață un bărbat cu care poți purta niște discuții interesante. O variantă îmbunătățită a lui Al. Uite cum arată:

Continue Reading

More in De Citit

To Top