Connect with us

Alex Velea s-a pozat asa la sala, dar toti au observat un detaliu atragator! Mihaela Radulescu i-a dat imediat LIKE si i-a spus-o direct

De Citit

Alex Velea s-a pozat asa la sala, dar toti au observat un detaliu atragator! Mihaela Radulescu i-a dat imediat LIKE si i-a spus-o direct

Alex Velea s-a facut remarcat inca de la inceputul carierei sale prin fizicul lui extrem de bine lucrat si muschii bine tonifiati pe care nu a ezitat sa si-i afiseze.

Insa acest lucru nu l-a facut sa se plece pe o ureche, ba chiar dimpotriva. Artistul petrece ore in sir la sala pentru a avea trupul la care tanjesc multi barbati.

Intr-o fotografie recenta publicata de el, patratelele lui de pe abdomen si ipostaza sexy in care a pozat i-a facut pe internauti sa reactioneze.

Printre acestia s-a numarat si Mihaela Radulescu care nu a ezitat sa il complimenteze.
„Pot sa jur pe ce doriti ca asa e si in realitate. Uitasem ca trebuia sa ma uit in camera, nu la patratele. Noroc ca am si eu acasa, da’ pe blond”, a spus Mihaela Radulescu, facand la urma referire la iubitul ei, Felix Baumgartner, pentru a nu lasa loc de interpretari.

Te-ar putea interesa si: Mihaela Rădulescu se ocupă de imaginea iubitului său, Felix Baumgartner: “Mi-a schimbat întreaga garderobă”

Iubitul Mihaelei Rădulescu, Felix Baumgartner, a ajuns în finala concursului care își dorește să desemneze cel mai stilat bărbat al anului 2017 și, implicit, cel mai bine îmbrăcat bărbat din lume, acesta concurând cu Keanu Reves, Tom Cruise, Ryan Gosling, Lionel Messi, Justin Trudeau și mulți alții.

Mihaela Rădulescu are motive bine întemeiate să-și susțină iubitul, deoarece diva este chiar stilistul care, de aproximativ trei ani, se ocupă atent de imaginea lui Felix Baumgartner. Mândru peste măsură de partenera sa de viață, cel mai rapid om de pe pământ, a povestit presei internaționale că cea care se ocupă de înfățișarea sa nu este, așa cum mulți ar avea tendința să creadă, un designer sau un stilist celebru, ci tocmai iubita sa.

Am fost mereu atent cu aparițiile mele pe covorul roșu, dar, sincer, am început să apreciez și să înțeleg moda de când am întâlnit-o pe iubita mea, Mihaela. Ea este cu adevărat un icon style în țara ei și a reușit să-mi schimbe, în adevăratul sens al cuvântului, întreaga garderobă.

Am fost întotdeauna un tip clasic, nu am purtat prea multe culori sau printuri, pur și simplu mă îmbrăcam în negru, alb și gri, uneori verde militar… Dar, mulțumită ei, am descoperit cum să te îmbraci casual, dar cu stil. Pot spune că a fost și este stilistul meu, și acum am și eu plăcerea să mă îmbrac pe cont propriu, după ce am învățat ce trebuie să fac.

Am descoperit chiar că îmi și place să fac cumpărături în câteva magazine bune, în special în Monaco, acolo unde locuiește iubita mea, dar și online. – a povestit Felix Baumgartner pentru site-ul care promovează concursul de modă și stil.

Cei care îl susțin îl pot vota până la sfârșitul lunii, celebrul sportiv austriac încurajându-și fanii pe rețelele de socializare într-un mod haios: „Asta e chiar amuzant. După atâția ani în care am purtat tot felul de costume de pilot, costume spațiale, costume de raliuri și alte costume, m-au nominalizat pe mine la cel mai stilat bărbat al anului 2017. La naiba, să ne distrăm, dar am nevoie de voturile voastre pentru a câștiga această bătălie”.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top