Connect with us

A vrut sa-si faca o coafura moderna, dar a confundat spuma de par cu spuma poliuretanica! Uite ce a patit aceasta femeie

De Citit

A vrut sa-si faca o coafura moderna, dar a confundat spuma de par cu spuma poliuretanica! Uite ce a patit aceasta femeie

Imaginea de mai jos a devenit virala pe retelele de socializare si a strans zeci de mii de comentarii din intreaga lume.

Fotografia surprinde o femeie care se afla intr-un spital, asteptand sa fie consultata de un medic. Motivul? Doamna a confundat recipientele si, in loc sa isi puna in cap spuma de par, si-a pus spuma poliuretanica.

Aceasta s-a intarit in scurt timp si i s-a lipit de scalp si de piele. In mod normal, spuma poliuretanica se foloseste in constructii si bricolaj.

Te-ar putea interesa si: CEA MAI FRUMOASĂ poveste dintre toate! PILDĂ despre VIAȚA OMULUI!

Această pildă explică cel mai viața omului, vorbește despre viață și suflet și pentru unii dintre noi, aceasta o face să fie cea mai frumoasă poveste din toate. O poveste pe care toți trebuie să o citim.

În prima zi Dumnezeu a creat câinele. Și i-a spus așa: „Stai toata ziua la ușa casei și latră la toți cei care trec prin fața ta. Eu voi face ca viața ta să dureze 20 de ani”. Iar câinele a spus: „Este prea mult timp doar pentru a lătra. Dă-mi 10 ani și eu iți dau înapoi ceilalți 10 ani.”
Dumnezeu a încuviinţat.

În a doua zi, Dumnezeu a creat maimuța. Și a spus: „Înveselește oamenii, fă trucuri si fă-i să râdă. Eu voi face ca viața ta să dureze 20 de ani.” Maimuța a spus: „Să fac trucuri timp de 20 de ani. Nu cred că pot. Câinele ți-a dat înapoi 10 ani, nu? Asta voi face și eu, îmi ajung 10 ani.”
Și Dumnezeu a încuviinţat din nou.

În a treia zi, Dumnezeu a creat vaca. „Trebuie sa mergi la câmp, să stai sub razele puternice ale soarelui, să faci viței și să dai lapte pentru stăpânul tău. Eu voi face ca viața ta să dureze 60 de ani.” Și vaca a spus: „O viață destul de grea pe care vrei să o trăiesc timp de 60 de ani. Lasă-mi 20 de ani și eu iți voi da înapoi cei 40 de ani.”
Și Dumnezeu a încuviinţat din nou.

În a patra zi, Dumnezeu a creat omul. Dumnezeu a spus „Mănâncă, dormi, joacă-te, căsătorește-te și bucură-te de viața ta. Eu voi face ca viața ta să dureze 20 de ani.” Și omul a spus: „Cum? Doar 20 de ani? Să-ți spun ce… voi lua cei 20 de ani ai mei si cei 40 de ani de la vacă, cei 10 de la maimuță și înca 10 de la câine… împreuna vor fi 80 de ani.”
Și Dumnezeu a fost de acord.

Prin asta înțelegem că primii 20 de ani îi vom petrece mâncând, dormind, jucându-ne și bucurându-ne de viața. Următorii 40 de ani sunt pentru a munci în soare ca să ne sprijinim familia; în următorii 10 ani vom face trucuri de maimuță pentru a ne distra nepoții.. iar ultimii 10 ani vom sta pe veranda casei și vom „lătra” la toată lumea.
sursa poveste: autor necunoscut

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top