Connect with us

A fost dată afară cu fiica sa din casa în care locuiau și a fost nevoită să se mute într-un container. Toți cei care îi calcă pragul rămân fără cuvinte când văd ce are în interior.

De Citit

A fost dată afară cu fiica sa din casa în care locuiau și a fost nevoită să se mute într-un container. Toți cei care îi calcă pragul rămân fără cuvinte când văd ce are în interior.

A fost dată afară cu fiica sa din casa în care locuiau și a fost nevoită să se mute într-un container. Toți cei care îi calcă pragul rămân fără cuvinte când văd ce are în interior. Iată ce comori ascunde acolo:

Să fii o mamă singură este extrem de trist, mai ales dacă nu ai o situație financiară mult prea bună. Iar unele femei pur și simplu nu concep să se despartă de copiii lor, oricât de grea ar fi viața lor. O femeie este o adevărată eroină pentru fetița ei.

Lulu este o tânără din Argentina care a decis că trebuie să își continue educația pentru a avea o viață mai bună pentru ea și pentru fetița ei.

Pentru că nu avea o slujbă stabilă și nu își mai putea plăti ratele la casă, aceasta a fost dată afară din locuință și s-a trezit pe drumuri alături de fiica ei.

Așa că a fost nevoită să stea într-un container, care i-a devenit imediat casă. Femeia era nevoită să se împartă mereu între serviciu și studii, așa că a ales să învețe mai mult, pentru a se angaja la un loc de muncă mai bine plătit.

Și pentru că acel container era gol, Lulu a început să strângă diverse piese de mobilier care erau aruncate la gunoi, pentru a-și decora noua locuință. Adunate la un loc, toate obiectele valorează aproximativ 4000 de dolari, însă acum aceasta a transformat containerul care aducea lucruri din China într-un adevărat paradis.

Lulu are o bucătărie funcțională, are ferestre și o izolație bună a locuinței, astfel că în sezonul rece fetița ei nu are de suferit.

„Când nu ai bani, doar devii creativ”, a spus Lulu, care a construit toată casa din materiale reciclate.

Așa a reușit să găsească lucruri într-o stare de funcționare bună, să îi facă fiicei o cameră de joacă improvizată și să aibă un dormitor spațios și primitor.

Containerul de transport maritim a oferit doar 160 de metri pătrați, însă Lulu a decis că ea și fiica ei au nevoie de mai mult spațiu Așa, aceasta și-a construit noul dormitor pe o remorcă platformă uzată.

Toți cei care îi calcă pragul sunt uimiți de ce a putut să realizeze femeia într-un timp atât de scurt.

Te-ar putea interesa si: Omul poate respira sub apa fara tuburi de oxigen si masti. Descoperirea incredibila realizata de catre un cercetator rus!

O echipa de cercetatori din FPI sau Fondul de Investigare Avansata din Rusia, au scos la iveala un nou mod prin care se pot obtine noi performante. Prin aceasta metoda, orice om poate sa aiba o respiratie normala sub apa, ne avand ne voie de echipamente speciale pentru asta!

Igor Cherniak este unul din jurnalistii care a participat la prezentarea de teste realizate de catre specialistii respectivi, dupa care a povestit ca secretul acestei metode este in umplerea cu un lichid care are la baza oxigen a cailor respiratorii.

Acest lichid ajunge la nivelul circulatiei sangvine si in regiunea plamanilor, iar prin asa mod, orice persoana poate sa respire normal si plamanii acestuia vor functie in mod obisnuit chiar daca persoana se afla sub apa. Testele de pana acum al echipei de specialisti au fost realizate doar pe caini.

Respectivul caine, cu care s-au efectuat testarile, s-a recuperat extrem de repede dupa finisarea acestora. Timp de 900 de secunde, cainele a stat sub apa, iar unicele lucruri care au fost notate, erau miscarile putin mai lente ale membrelor si prezenta hipotermiei.

Curand, toate aceste testari vor fi realizate si pe oameni, iar specialistii se asteapta la rezultate foarte bune, chiar impecabile, care le vor aduce si mai mult succes!

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top