Connect with us

A cheltuit peste 35.000 de mii de dolari ca să arate ca un elf şi nu vrea să se oprească aici

De Citit

A cheltuit peste 35.000 de mii de dolari ca să arate ca un elf şi nu vrea să se oprească aici

Transformarea lui Luis Padron, un tânăr din Buenos Aires ar putea fi considerată cel puţin bizară.

Luis care spune că a fost hărţuit când era la şcoală pentru că era diferit de ceilalţi a ales să se exprime într-un mod diferit. Aşa se face că a cheltuit până acum cel puţin 35.000 de dolari şi a trecut prin mai multe operaţii chirurgicale dureroase pentru a arăta ca un elf.

Spune despre el că trece prin aceste transformări pentru că este în căutarea corpului ideal care să îi reflecte personalitatea. El a suferit transformări de modificare a formei urechilor în aşa fel încât să semene cu cele de elf,el modificându-și de asemenea și culoarea ochilor.

Luis şi-a făcut chiar intervenţii de albire a tenului şi şi-a schimbat culoarea părului, totul pentru a fi cât mai aproape de idealul său.

Aceste transformări corporale sunt destul de costisitoare, el trebuind să scoată din buzunar câte 6000 de dolari lunar pentru întreţinere.

Luis spune că mai are câteva operaţii de făcut până să ajungă să arate ca un elf în carne şi oase, sau mă rog, cum crede el că ar trebui să arate un elf…

Te-ar putea interesa si: Dezvaluirile matematicianului Florian Colceag: „Pot demonstra ca Dumnezeu exista si actioneaza!”

Intr-un interviu antrenorul de genii Florian Colceag vorbeste despre ce trebuie sa facem si ce n-avem voie sa facem cu Romania.

Florian Colceag nu are lacrima usoara, dar intrebarea reporterului ii dezlantuie emotii pe care nu le mai poate, pur si simplu, controla.

Camera e inundata de lumina galbena, inselatoare a zilei, de parca ar fi inceput de vara, iar iarna nu ar soma tot mai insistent paltoanele sa stea departe de sifoniere. In surdina, cateva acorduri de muzica clasica parasesc difuzoarele televizorului, sabotand linistea cruda a decorului spartan inainte de a se furisa nevazute spre colturile incaperii.

Barbatul isi intoarce privirea intr-o parte, fugind de ochii iscoditori ai interlocutorului, isi aduna cateva secunde nodurile din gat si dupa ce revine in pozitia initiala murmura mai mult pentru sine: iertati-ma…

Apoi, repeta aproape mecanic intrebarea, cautand parca inca putin timp pentru a-si face ordine in ganduri. „Ce m-a determinat sa nu ma dau batut?”. „Stiti, i-am promis mamei mele, pe patul de moarte, ca nu voi renunta sa incerc sa fac ceva pentru tara asta. Angajamentul asta nu-l voi putea uita vreodata.”

Florian Colceag s-a nascut in 1951, in judetul Gorj, si antreneaza genii. Are zeci de medalii de aur obtinute de olimpicii pe care i-a ghidat la un moment sau altul la competitiile internationale de matematica. E presedintele unei asociatii pentru copii supra-dotati si probabil singurul profesor din Romania care nu educa, ci calauzeste.

Sunteti un om credincios, domnule Colceag?

Sunt matematician. Pentru mine Dumnezeu nu este o formula culturala, Dumnezeu e spatiul infinit, inteligent si sensibil, care chiar exista. Eu pot demonstra acest lucru prin matematicile mele.

Recent doi matematicieni germani au demonstrat acelasi lucru, ca Dumnezeu exista.

N-am citit ce au facut colegii mei germani, dar prin matematicile pe care le-am lucrat am descoperit legi universale care arata ca universul este capabil sa isi optimizeze deciziile si ca decide. Ca este mult mai complex decat ce se cunostea inainte ca masurabilitate.

Eu nici macar nu imi pun problema credintei, eu imi pun problema cunoasterii. Sunt in situatia de a avea o fereastra deschisa directa, prin care inteleg ca exista. Dumnezeu exista si actioneaza.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top