Connect with us

6 lucruri care trădează o lipsă totală de bun-gust

De Citit

6 lucruri care trădează o lipsă totală de bun-gust

Nu ar trebui sa porti niciodata asta!

Sunt unele piese vestimentare pe care nimeni nu ar trebui să le aibă în garderobă, indiferent de siluetă. Vezi care sunt.

Blugi cu talie foarte joasă
Blugii sunt piese foarte versatile, care se regăsesc în garderoba oricărei femei. Nu este, însă, recomandat să porți astfel de pantaloni cu talie foarte joasă. Pe lângă faptul că riști să îți expui lenjeria intimă de câte ori te apleci, îți vor scoate la iveală și imperfecțiunile din zona abdomenului. Alege mai bine blugii cu talie înaltă, pentru că acest model creează iluzia unei siluete clepsidră și vei arăta foarte bine.

Colanți
Colanții pot fi purtați iarna, pe sub blugi sau alți pantaloni, ori la sală, însă nu este indicat să ieși în public cu ei, chiar dacă ai o siluetă perfectă. Colanții sunt creați să fie purtați cu rochii sau cu bluze foarte lungi, care îți acoperă în totalitate șoldurile, și în niciun caz nu ar trebui să îi alegi la muncă.

Pantaloni foarte, foarte scurți
Pantalonii foarte, foarte scurți sunt extrem de vulgari și nu sunt potriviți în niciun moment al zilei. Dacă ai, totuși, o astfel de pereche de pantaloni, poartă-i doar prin casă!

Topuri scurte
Topurile scurte au fost la modă acum două veri, însă a venit momentul să le scoți din garderobă. Chiar dacă ai un abdomen perfect, purtarea lor arată că vrei cu orice preț să ieși în evidență și nu ai cum să fii luată în serios cu o astfel de ținută.

Bluze cu decolteu foarte adânc
Chiar dacă preferi hainele foarte sexy, nu înseamnă că trebuie să expui cât mai multă piele, pentru că vei arăta vulgar. Renunță la bluzele cu decolteu foarte adânc și alege unele ceva mai discrete.

Haine în culori neon
Culorile neon sunt detestate de bărbați și mereu criticate de editorii de modă. Piesele în aceste nuanțe nu arată bine în nicio combinație, așa că lasă-le deoparte, dacă le ai în garderobă.

Poveste adevărată: “Logodnica mea a paralizat înainte de nuntă. Cât să aștept până s-o părăsesc?”

Probabil ce urmează să citiți o să vă facă să credeți că sunt un monstru. Și totuși, înainte de a mă condamna, vă rog să vă puneți în locul meu și să-mi răspundeți sincer – mai ales că Internetul ne garantează anonimatul – dacă nu ați gândi exact ca mine.

Povestea mea de dragoste cu logodnica mea a început în urmă cu un an jumate. A fost dragoste la prima vedere, acel gen de sentiment care mie cel puțin nu mi se mai întâmplase până atunci, deși fusesem căsătorit și am un copil de 5 ani pe care-l cresc singur. Eram perfecți împreună, aveam aceleași preocupări, pasiuni comune, gusturi similare. Probabil prea multe se potriveau ca să fie real. Dar la vremea aia nu ne gândeam la asta. Credeam că nu-mi poate sta nimic în cale.

Și o vreme așa a fost. Toate s-au aliniat, ca planetele: ea găsise un job excelent în orașul meu, după numai șase luni ne-am mutat împreună într-o casă mai mare și am stabilit data nunții. Nu avea rost să așteptăm, eu am 40 de ani, ea are 35. Amândoi știam că ceea ce găsisem era ceva real și că trebuia păstrat cu orice preț.

S-a întâmplat să aibă un accident cerebral vascular în luna de pregătire a cununiei. Nimeni nu știe de fapt de ce. Cert e că s-a întâmplat și că medicii spun că e puțin probabil să se mai recupereze vreodată.

Are partea stângă complet paralizată, nu poate vorbi, nu poate merge și nu se poate hrăni. Au trecut deja șase luni de coșmar de atunci, luni în care am încercat să fiu și un soi de soț/infirmier pentru ea, și să continui să fiu tată pentru copilul meu. Dar în fiecare ceas m-am întrebat ce e de făcut pe viitor?

Sunt conștient că a o părăsi acum echivalează cu a-mi lua înapoi promisiunea pe care i-am făcut-o atunci când am cerut-o de nevastă. Chiar dacă nu am ajuns să ne căsătorim nu înseamnă că nu am vorbit serios atunci când am cerut-o. Eram convins că ea este femeia pe care am așteptat-o toată viața.

Totuși, privind cum arată viața mea acum îmi dau seama că este o povară pe care n-o pot duce. Nu pot să fiu în continuare și părinte singur, și infirmier și să îmi închei practic viața ca bărbat la 40 de ani. Nu e corect nici pentru mine, nici pentru copilul meu, să-l supun la o astfel de situație.

Desigur, viața e nedreaptă, o să spuneți. Nu e nimeni vinovat că ni s-a întâmplat asta, mi se spune, de asemenea. Oamenii din jurul nostru nu fac decât să-mi spună că nu vor să fie în locul meu. Nici eu n-aș vrea, dacă aș putea. Mă întreb cât ar trebui să aștept ca să nu par un monstru, și s-o internez într-o clinică specializată. Desigur, și asta e o problemă la noi, pentru că nu există o soluție ieftină pentru asta, dar probabil că aș putea să fac un efort.

Alții îmi spun că unele cazuri s-au recuperat spectaculos, și că trebuie să avem răbdare. În șase luni progresele ei sunt minime. Poate să vorbească foarte greu, de mers nici nu poate fi vorba, dar chiar și așa… ceva, o parte importantă din ea, așa cum am cunoscut-o eu, s-a pierdut. Mă tem că iremediabil. Mi-e destul de clar că nu aș face decât să sper în zadar că o să revină lucrurile la momentul inițial.

Între timp viața va trece. A mea poate mai greu decât a ei, dar adevărul e că nu se știe niciodată. Viața mi-a arătat că lucrurile se pot schimba radical când nu te aștepți, și adevărul e că nimeni nu poate știe ce-l așteaptă.

Mie mi-e destul de greu să iau o decizie, oricare ar fi ea: atât a rămâne în relația asta, cât și a pleca. Cu toate durerea pe care o simt pentru ceea ce am pierdut deja, mi se pare că unica decizie rațională ar fi să plec. Dacă îmi poate da cineva o altă soluție aș fi bucuros s-o aflu.

Tu ce parere ai? Ce sfat i-ai oferi?

Continue Reading

More in De Citit

To Top