Connect with us

14 imagini uimitoare, surprinse la momentul potrivit, pe care nu trebuie să le ratezi

De Citit

14 imagini uimitoare, surprinse la momentul potrivit, pe care nu trebuie să le ratezi

Am văzut aici ce înseamnă să ai noroc să realizezi o fotografie incredibilă, chiar fără să fii un fotograf profesionist.

Dar poţi să fii cel mai bun fotograf din lume, uneori, pentru a realiza o fotografie care să fure toate privirile, ai nevoie de noroc. Trebuie să apeşi declanşatorul la momentul potrivit, cu obiectivul îndreptat din unghiul potrivit.

Nu degeaba cei mai buni dintre fotografii profesionişti fac mii, poate chiar zeci de mii de poze până ajung să fie mulţumiţi de rezultatul muncii lor. Din exterior nu pare dificil să faci o fotografie reuşită, dar un ochi format poate distinge o fotografie de excepţie de o poză obosită.

Revenind la aceste fotografii făcute la momentul potrivit despre care pomeneam anterior, hai să vedem câteva imagini uimitoare, despre care vei crede cu greu că nu au fost editate în Photoshop.

Să începem cu acest tip din spatele Preşedintelui Obama, al cărui păr a luat-o pe alt…cap.

Evident, nu putem vorbi decât despre o aliniere perfectă, reuşita inginerilor care au pus în picioare aceste centrale eoliene.

Hopa! Aici să fie ceva magic? Chiar aici?! Nu se putea un loc mai bun?

Albina care a furat soarele. Să sperăm că nu-l va vinde pe nişte flori bune.

Cheia sol, formată de firul acestor căşti. Muzică, nu glumă!

Albina a pus soarele în camion. Mare noroc avem.

Forţă şi frumuseţe în aceeaşi imagine. Care sunt şansele unui asemenea peisaj?

Un adevărat salvator. Asta chiar e o imagine cât o mie de cuvinte!

Explozia naturii.

O idee interesantă!

Nu, în cearşaful acesta nu se află o persoană. O fi vreun spirit venit în vizită?

Un nou super-erou în oraş?

Nu ştiu dacă aceşti evrei sunt mulţumiţi de situaţia creată…

 

Te-ar putea interesa si: A cumpărat o casă ieftină si a descoperit o gaură adâncă în pardoseală

otul a început atunci când un bărbat din Statele Unite ale Americii a făcut o afacere incredibilă atunci când a cumpărat la un preț excelent, o casă. Bărbatul intenționa să o renoveze complet pentru a o transforma într-un restaurant.

În mijlocul renovărilor planurile i-au fost spulberate atunci când schimba pardoseala și a descoperit o gaură foarte adâncă care ducea către subsolul despre care el nici nu știa că există!

După ce a stat pe gânduri o vreme, într-un final și-a făcut curaj și a coborât, fiind foarte curios ce va găsi jos. Zis și făcut, dar priveliștea găsită a fost una incredibilă.

Bărbatul a dat peste o încăpere foarte mare care era închisă cu gard de sârmă groasă. În acest spațiu a văzut un decor ca de film de groază: mai multe păpuși, în fața acestora o farfurie goală și pe jos erau împrăștiate foarte multe monede, erau cu miile.

O imagine care ar da fiori oricui, în prezent bărbatul face cercetări, vrea neapărat să afle ce s-a petrecut în acea încăpere extrem de dubioasă.

Vouă cum vi se pare?

Continue Reading

More in De Citit

To Top