Connect with us

10 lucruri care seamănă neașteptat de bine cu părțile intime ale unei femei

De Citit

10 lucruri care seamănă neașteptat de bine cu părțile intime ale unei femei

Ai crezut că este ceva indecent în imaginea de mai sus? Ar trebui să-ți fie rușine! De fapt, este un buzunar lateral si un tobogan. Serios? Tu ce văzuseși?

Ei bine, mintea ne joacă mai multe feste decât ne-am dori noi și multe lucruri nu sunt, în realitatea, ceea ce credem noi. Acestea derivă fie din imagini realizate intenționat pentru a stârni curiozitatea și amuzamentul, fie din fotografii realizate fix la momentul potrivit, astfel încât să fie extrem de bizare.

Uită-te cu atenție la fiecare și vezi dincolo de aparențe. Aceste fotografii nu sunt deloc ceea ce par a fi!

Imagini nevinovate ce DOVEDESC că te gandesti la prostii. Ce sunt, DE FAPT. Privește în continuare o galerie de imagini ce îți vor oferi o iluzie optică de zile mari!

Te-ar putea interesa si: Top 4 zodii care habar n-au sa o faca

Amorul poate fi o necunoscuta pentru anumite persoane. Descopera care sunt zodiile care se impotomolesc atunci cand ajung in dormitor.

Top 4 zodii care habar n-au sa o faca:

LOCUL 4: LEU
Leul sustine ca se pricepe la toate. Vrea sa aiba cate o statuie oriunde se duce si nu accepta deloc criticile.
Nativul protejat de Soare intra in acest top dintr-un motiv evident: nu tine cont de dorintele si sensibilitatile partenerului aproape niciodata.

Atunci cand o face, o face in felul sau uitand ca langa el, in pat, se mai afla o persoana.

LOCUL 3: PESTI
Nativul nascut in zodia Pesti este extrem de sensibil.
Daca partenerul are chef de anumite nebunii, dorind sa isi puna in practica niste fantezii riscante, Pestele va refuza orice implicare.

In plus, acest semn zodiacal nu se pricepe aproape deloc la masaj, iar preludiul pe care il face este un dezastru. Pestele compenseaza in pat cu sarutarile patimase si vorbele dulci.

LOCUL 2: SAGETATOR
Sagetatorul nu sta locului o clipa. Este mereu agitat si nimic din ce face partenerul in dormitor nu ii convine.
Nu face fata unei partide de amor in care el sa nu domine.

Nativul nascut in aceasta zodie este extrem de preocupat sa acapareze atentia iubitului sau iubitei prin reactii care pot speria de cele mai multe ori.
Mofturile sale sunt o reala problema, fapt pentru care se afla pe locul 2.

LOCUL 1: VARSATOR
Nativul Varsator iti vorbeste cate-n luna si in stele despre cum se face amorul adevarat. Iti descrie pozitii, metode de a mentine actul pe linia de plutire, insa cand vine vorba de practica lucrurile se schimba radical.

Este atat de aerian si de absent in pat incat nu are nicio reactie la dragalaseniile partenerului si nici nu face nimic pentru a-l satisface.

In concluzie, acestea sunt cele 4 semne zodiacale care mai au multe de invatat la capitolul dragoste. Partenerul perfect pentru ele este acela care accepta sa fie dominat non-stop.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top